Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék ronda, alacsony önbecsülésű lányokkal?
Sokan mondták már, hogy ilyen lányokat keressek, mert max. náluk van esélyem. De hol lehet ismerkedni ilyen lányokkal?
19F
14.: Én sem megyek sok helyre. De gondolom boltba, iskolába stb. Helyekre csak mennek :D Csak ugye nem tudom, hogy hol van kedvük ismerkedni...
15.: Mindenféleképpen. De rengeteg olyan "ló" van, ami nem is kellene.
16.: Nem tudom, hogy ki jár jobban azzal, hogy nem kellenék neked... Tudod nem mindenki szép, nem mindenki ért a kapcsolatkereséshez, stb. Én másban vagyok jó. De gondolom Te mindenben profi vagy :)
17.: Nem értem, hogy miért visszataszító a kérdés. Csupán két tulajdonságot kiemeltem. Ha "okos, barna szemű" lett volna mondjuk az a két tulajdonság, akkor is felháborító lett volna? Azt meg nem értem, hogy mi köze van hozzá ennek ahhoz, hogy mennyire tisztelném/szeretném a páromat.
18.: Kérlek ne te döntsd már el, hogy milyen párt keresek :)
19-20.: Szerintem pont ugyan azt tudnám velük csinálni, mint egy szép lánnyal. A szokásos párkapcsolati dolgokat. Önbizalmam meg van elég.
:D ezek a kriteriumok...
Ennyire rettegsz a visszautasitastol? Inkabb azzal foglalkozz, hogy magadbol a legjobbat hozd ki! A lanyoknak messze nem annyira magasok az igenyek, ami az adottsagokat illeti. Minden mason pedig lehet valtoztatni.
Az olyan lany is kihivas, amilyet keresel, mert nem fogja elhinni neked, hogy vonzonak talalod. De ne aggodj, arra biztosan nem fog megkerni, hogy szeretkezes közben kapcsold fel a villanyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!