Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 30 év feletti nőnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 év feletti nőnél (társkeresőkön kívül) tényleg nem próbálkozik már senki?

Figyelt kérdés

A társkeresőn persze mindenkinek özönlenek a levelek aki nőnemű, legtöbbször meg sem nézik az adatlapját, csak küldik neki a sablon levelet, amit elküldenek még aznap több száz nőnek, tehát a netes társkereső nem jó minta.

Viszont a valós életben, egy 30 feletti nőnél, akinek tegyük fel nincs gyereke, mert ha az lenne, akkor még annyira sem kellene senkinek, nem próbálkoznak már a férfiak úgy mint egy 20 éves nőnél?

Tényleg a mai világban már csak egy igazán fiatal nő a nagybetűs NŐ?

2018. márc. 20. 15:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
46%
Amit a 19-es írt az egy frusztrált, kissebbségi komplexusos, jellemzően hímsoviniszta,unintelligens és lúzer rosszindulatú szófosása,amiből kitűnik hogy kb.fingja sincs a nőkről.
2018. márc. 20. 17:15
 22/31 anonim ***** válasza:
12%
Amit a 21-es írt az egy frusztrált, kissebbségi komplexusos, jellemzően nősoviniszta,unintelligens és lúzer rosszindulatú szófsása,amiből kitűnik hogy kb.fingja sincs a nőkről és a férfiakról. Plusz a helyesírásról.
2018. márc. 20. 17:24
 23/31 anonim ***** válasza:
50%

Deee, 57%-os barátunk fordítva ül a lovon mindig:D

Ha ezen a fórumon van egy über frusztrált, komplexusos pasi, na ő az:)

Figyeld meg minden rezdülését, kb. a nőknek kellene hason csúszniuk és bemászniuk alá. (A valóságban pedig gondolom, fél karját odaadná a p!náért:)

2018. márc. 20. 17:53
 24/31 anonim ***** válasza:
84%

Mivel 45 éves vagyok, ezért negyven körüli nőket keresek. Online is és való életben is. Nem is értem a kérdést. Nem szólítok le senkit az utcán ismeretlenül, bár van barátom aki ezt teszi, sikerrel. De társaságban, valamilyen programon jól lehet ismerkedni.

Megelőzendő a további ilyen kérdéseket, az 50 éves nőket az ötvenes férfik keresik, a 60 éveseket a hatvanas férfiak, ők sem maradnak pár nélkül. Sőt.

2018. márc. 20. 18:04
 25/31 anonim ***** válasza:
92%

21:

De miért nem azzal vitatkozol amit mondott? Cáfold meg akkor az állításait. Most ha azt mondom hogy te hülye vagy, akkor nekem van igazam?

2018. márc. 20. 18:08
 26/31 anonim ***** válasza:

Van egy kedves és gyönyörű kolléganőm akinek elég nagy "rajongó tábora" van.

Le is koptatott :D

2018. márc. 20. 18:12
 27/31 anonim ***** válasza:
63%
Persze, tehát minden 30-35 fölötti nő begolyózik, mert már nem udvarolnak neki annyian. A 30-35 körüli nők legnagyobb része épp gyereket szül vagy kisgyereket nevel, és leszarja, hogy hányan udvarolnak neki.
2018. márc. 20. 18:20
 28/31 anonim ***** válasza:
Az a helyzet,hogy manapság az emberek többsége nem annyinak kéz ki,mint amennyi a valós kora.Rengeteg 20-as csaj(és pasi) 30-asnak néz ki,és sok 30-as nő (és férfi) huszonévesnek.Természetesen a fiatalos külsejű nők(és férfiak is,még ha itt sokan hitetlenkednek emiatt) a kelendőbbek.
2018. márc. 20. 18:21
 29/31 anonim ***** válasza:
Szerintem lenne olyan személy, aki szívesen próbálkozna egy ilyen nővel <:)>, aki szintén egyedül van, de félő, hogy majdnem minden esetben a nő választ, így reménytelen lenne. Próba szerencse:).
2018. márc. 20. 19:24
 30/31 anonim ***** válasza:

Remélem, többet egy felhasználó sem fogja azt hangoztatni, hogy tele van az oldal nőgyűlölőkkel... Meglehet nézni a #21-22-23-as pontozásokat. Amint egy férfinak kell beszólni, egyből fel lesz pontozva a válaszoló. Amint valaki bemásolja ugyanazt a tartalmat, de más nemmel, le lesz pontozva.

Gyerekek, milyen nőgyűlöletről beszélünk ezek után? :D Az oldalon masszív férfigyűlölet van. (Tisztelet a kivételnek!)

#23: Kérlek, másold már be, hogy hol írtam bármi olyat, hogy a nőnek kéne alám másznia. Miért bennem lenne a frusztráció, amikor a hozzászólásom felett ment egy fröcsögés és én ugyanazt másoltam be? A felettem lévő hozzászólás akkor miért nem frusztrált?

Megnyugtatlak: Nem kell semmiért könyörögnöm. Nyugodtan találkozhatunk élőben és nyugodtan bemutathatlak a barátnőmnek. Gyere, várlak sok szeretettel! :)

#25: Csodát ne várj. Nekem az a durva, hogy amint egy férfi ír egy összefüggést, kap egy fröcsögést és bumm... Úgy érzik néhányan, hogy nagyon megmondták a tutit, pedig ezzel a szinttel igazából általában alátámasztják ezeket az állításokat.

2018. márc. 20. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!