Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 év feletti nőnél (társkeresőkön kívül) tényleg nem próbálkozik már senki?
A társkeresőn persze mindenkinek özönlenek a levelek aki nőnemű, legtöbbször meg sem nézik az adatlapját, csak küldik neki a sablon levelet, amit elküldenek még aznap több száz nőnek, tehát a netes társkereső nem jó minta.
Viszont a valós életben, egy 30 feletti nőnél, akinek tegyük fel nincs gyereke, mert ha az lenne, akkor még annyira sem kellene senkinek, nem próbálkoznak már a férfiak úgy mint egy 20 éves nőnél?
Tényleg a mai világban már csak egy igazán fiatal nő a nagybetűs NŐ?
Deee, 57%-os barátunk fordítva ül a lovon mindig:D
Ha ezen a fórumon van egy über frusztrált, komplexusos pasi, na ő az:)
Figyeld meg minden rezdülését, kb. a nőknek kellene hason csúszniuk és bemászniuk alá. (A valóságban pedig gondolom, fél karját odaadná a p!náért:)
Mivel 45 éves vagyok, ezért negyven körüli nőket keresek. Online is és való életben is. Nem is értem a kérdést. Nem szólítok le senkit az utcán ismeretlenül, bár van barátom aki ezt teszi, sikerrel. De társaságban, valamilyen programon jól lehet ismerkedni.
Megelőzendő a további ilyen kérdéseket, az 50 éves nőket az ötvenes férfik keresik, a 60 éveseket a hatvanas férfiak, ők sem maradnak pár nélkül. Sőt.
21:
De miért nem azzal vitatkozol amit mondott? Cáfold meg akkor az állításait. Most ha azt mondom hogy te hülye vagy, akkor nekem van igazam?
Van egy kedves és gyönyörű kolléganőm akinek elég nagy "rajongó tábora" van.
Le is koptatott :D
Remélem, többet egy felhasználó sem fogja azt hangoztatni, hogy tele van az oldal nőgyűlölőkkel... Meglehet nézni a #21-22-23-as pontozásokat. Amint egy férfinak kell beszólni, egyből fel lesz pontozva a válaszoló. Amint valaki bemásolja ugyanazt a tartalmat, de más nemmel, le lesz pontozva.
Gyerekek, milyen nőgyűlöletről beszélünk ezek után? :D Az oldalon masszív férfigyűlölet van. (Tisztelet a kivételnek!)
#23: Kérlek, másold már be, hogy hol írtam bármi olyat, hogy a nőnek kéne alám másznia. Miért bennem lenne a frusztráció, amikor a hozzászólásom felett ment egy fröcsögés és én ugyanazt másoltam be? A felettem lévő hozzászólás akkor miért nem frusztrált?
Megnyugtatlak: Nem kell semmiért könyörögnöm. Nyugodtan találkozhatunk élőben és nyugodtan bemutathatlak a barátnőmnek. Gyere, várlak sok szeretettel! :)
#25: Csodát ne várj. Nekem az a durva, hogy amint egy férfi ír egy összefüggést, kap egy fröcsögést és bumm... Úgy érzik néhányan, hogy nagyon megmondták a tutit, pedig ezzel a szinttel igazából általában alátámasztják ezeket az állításokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!