Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudok tovább lépni?
Figyelt kérdés
Van egy lány akiről tudom hogy a nagy Ő de reménytelen hogy összejöjjünk. Viszont tovább lépni sem tudok mivel ha más lánynál próbálkoznék akkor is csak Ő vele tudom elképzelni az életem.2018. márc. 19. 21:42
1/8 anonim válasza:
a, Próbálkozz jobban nála!
b, Ébredj fel, hogy tényleg nem ő az Ő
c, Hagyj időt magadnak, hogy elfelejtsd.
3/8 anonim válasza:
Ne higgy Őzikének! Csak patái vannak!
4/8 anonim válasza:
Már az első lépést, pedig megtetted: rájöttél, h hagynod kellene ezt a szerelmet. De, valóban szeretnél továbblépni?... Sokszor van úgy, h nem is tudatosan dédelgetünk egy ilyen reménytelen szerelmet. Ez egy fajta menekülés, elképzelhető, h nem is akarsz te továbblépni. Hm?..
5/8 anonim válasza:
Egy szóval sem mondtam, hogy hinni kell nekem.
Egyéni döntés. :D
6/8 anonim válasza:
De azért a málnásba megpróbáltad becsalogatni az ártatlan kérdezőt. :)
7/8 anonim válasza:
Hany eves vagy? Miert remenytelen? Ezt kifejthetned, mert lehet nem biztos az.
8/8 anonim válasza:
Akarja csalogatni a halál a málnásba, én biztos nem. :D Amúgy is ő most hősszerelmes, nem ér rá.
Ártatlan... annyira, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!