Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem esik rosszul, ha egy kalap alá vesznek az ösztönlényekkel, pusztán azért, mert én is férfi vagyok?
Figyelj itt a pasik is általánosítani tudnak, szóval eléggé rossz helyre jöttél.
Az itteni pasik szerint minden nő csak a pénzre megy, csak a külső és a bmw típusa számít, minden csaj hisztizik, k..rva, hűtlen. És nem csak itt kapjuk az általánosítást hanem a való életben.
Férfiak, nők, kutya, macska, mindenkit beskatulyáznak valahova. Az embereknek így egyszerűbb, nem kell megismerni a másikat, aztán lehet, hogy kiderül tényleg olyan mint a többi. Ez van, tovább kell lépni, nem foglalkozni ezzel, aki megakar ismerni nem csak rávágja te milyen vagy azzal ismerkedj, aki nem ilyen hagyd a fenébe.
Nekem konkétan nem esik rosszul, mert nem nagyon érdekelnek az ilyen kijelentések. Az viszont eléggé zavar, hogy mondhatni normális párkapcsolatot keresőként és a nőkhöz normálisan viszonyulóként olyanok között kell élnem akiknek a dugás a lényeg és a legtöbb nőhöz így viszonyulnak. Ez nem csak azoknak a nőknek rossz akik nem igazán örvendeznek a férfiak ilyen jellegű megnyilvánulásainak és próbálkozásainak, mert ők egy megbízható, valódi érzelmeken, valódi vonzalmon és társas kapcsolaton alapuló párkapcsolatot keresnek. Ez nekem is rossz, mert ugyan abban a rendszerben élek ahol ők, azokból a nőkből kell nekem is válogatnom akiket ők megdugnak vagy, csak hajkurásznak. Ebben nem csak ők a hibásak az én szemszögemből, hanem sok nő is... Hiába próbálok én normális játékot játszani, ha a pályán körülöttem lévők teljesen fejvesztett, idióta játékot játszanak. Hogy várjak én erkölcsöt, ha körülnézve a világban még a jelét is alig lehet látni?
Kiábrándítóan szánalmas amit emberek egymással művelnek. Főleg a kapcsolatok, érzelmek, szexualitás terén.
Te meg mondd azt neki, hogy "te meg ugyan úgy vagy segghülye mint a többi, mint ahogy minden férfi csak dugni akar."
31/f
Régebben nekem is rosszul esett és nem értettem a helyzetet, aztán megismertem ezeket a nőket. Egyszerűen buták. Van pár olyan nő ismerősöm, aki kinéz magának egy helyes srácot, aki egyértelműen csak dugni akar, kavarnak, pár menet után kidobják őket és levonják a következtetést, hogy a tinderen minden pasi csak szexet akar.
Részemről az utóbbi időben rengeteg ilyen nővel építettem le mindenféle kapcsolatot. Egyszerűen unalmas volt a siránkozásuk, hogy nincs egy normális pasi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!