Mi a véleményetek a trilby típusú kalapokról? (férfin)
Mit gondoltok róla? Szerintetek mihez illenek, milyen más ruhadarabbal mutatnak jól?
Öööh! Mivel ez ferfi kalap ha eddig meg nem ismerted volna csak ezt is eliszerettel lenyultak a nok mint minden mast tolunk, lasd. Al Capone kalapot is mert az is ferfi es megis pitcsakon latom, ezert nem ertem a kerdest??
Elegansabb oltozetekhez illenek amugy.
Tudtam, hogy eredetileg férfi kalap, nem is ezzel volt a gond. Inkább ha meglátjátok egy férfin az utcán, akkor mit gondoltok róla? Kinézitek, vagy nem igazán vesztek róla tudomást?
(Férfi vagyok egyébként)
Sajnos mar csak igy lehet sok ruhankra irni , hogy eredetileg " ferfi volt" mert mar lassan a ferfi ruhakban is kenyelmetlenul erzem magam mert mar mindenunket lenyuljak a csajok es kitudja mikor van rajtam ferfi ruha!
Na szoval, miert is neznenek ki? Nyaron a nap ellen is jol ved es meg elegans is ha ugy oltozol hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!