Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha 170 cm magas vagyok és 50 kg?
Én 182cm és 65 kg vagyok. Vékony, de nem gebe. Annyira te se lehetsz vészes, de lenne hova fejlődnünk.
28/F
Nőnek is vékony lennél.Férfinak magasság -100 lenne a jó testsúly , ennyit el kellene érni tehát 70 kilót.
Számolj kalóriát vigyél be 4 ezret /nap multivitamin fehérjepor plusz súlyzós edzés.
Barátnőm is szinte pont ilyen magas és ilyen súlyú. Szép vékony, csinos lány.
Egy 195 centis, 90 kilós srác.
Jó bokszoló lett volna belőled 170 centis magassággal be tudnál mérni a légsúlyúak közé! Ott egy fejjel magasabb lennél mindenkinél :D Viccet félre téve hát ez van, ilyen alkat vagy, nem lenne ez magában baj de ha engem kérdezel nem férfias a teljesen izomtalan kisfiús test. Legalább úgy lennél 60 kiló, hogy úgy nézel ki mint Bruce Lee :) Egyébként senkire sincs ráírva hány kiló, testalkattól függ de tényleg optikailag sokat tud ám dobni egy kis sport az emberen. Szerintem egy + 10 kiló mindenképpen elférne rajtad, és nincs olyan, hogy “sokat eszek mégsem hízom” és az sem mindegy miből eszel “sokat”.
De minek írjak tanácsot? Ha igazán akartál volna már változást akkor rágugliztál volna rég hasonló kérdésekre és elolvastad volna a sok önjelölt testépítő bajnok táplálkozástani tippjeit :) Igen ha megfelelő mennyiségű tápanyagot viszel be hízni fogsz ez tény, tökmindegy milyen alkat vagy, csak még erre is lusta vagy gondolom... Inkább panaszkodni jössz hátha így is kellesz valakinek. Ez nagyon visszatetsző. Rossz a hozzáállásod, ez a fő gond veled nem a külsős ezt kép nélkül látatlanba megmondom :) De úgyis le fognak szavazni a hozzád hasonló gyerekek.
Ja és én is voltam 174 centi mellé 55 kiló, tudom mit beszélek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!