Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 200 ezer forint az gazdagnak számít Budapesten?
> Elitebbnek Budapesten a nettó 4-500 feletti fizetés számít.
Dehogy számít elitnek egy 400-500 ezres fizu Pesten.
Kérdező írta:
"Nettó 200 ezer is bőven elitnek számít. Az bruttó 300 ezer forint! Annyit egy programozó vagy egy mérnök keres általában. Nettó 400-500 ezret egy bankigazgató keres kb."
Te nagyon el vagy tévedve. Pesti viszonylatban, multinál egy IT szakember, vagy egy villamosmérnök keres 500+ nettót (+cafetéria).
# 25: én egymillió felett keresek. Oké, meg lehet élni, de egy jobb albérlet (külföldi cégnél dolgozom; lehet, hogy pár év múlva kiköltözöm, nem veszek házat), jobb kocsi és minőségi ruházat/étkezés esetén máris nem olyan szuper a helyzet.
Nem mondom, hogy rosszul élek persze, de a gazdagság szerintem nem itt kezdődik. Barátnőm nincs
Kérdező, te nagyon el vagy tévedve. Bérszámfejtő vagyok, millió ember bére megy át a kezemen. Rendesen megfizetett mérnök, pénzügyi/befektetési/adótanácsadók, kereskedelmi képviselők nettó 400ezertől felfelé de inkább több, kisebb pénzügyi cégek vezetői akár 1-2 millió, nagy bank igazgatóját még nem számfejtettem, de bizonyára jócskán efölött.
Mielőtt ezen a területen kezdtem dolgozni, nekem is teljesen hihetetlen volt, de ez a nagy helyzet.
Ja és hozzáteszem, nők közt is van, aki ennyit keres, szóval őket tuti nem nyűgözi le a 200 nettó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!