Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! A ti jelenlegi pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! A ti jelenlegi pasitok mit tud nyújtani nektek?

Figyelt kérdés

Ez ennek a témakörnek a fő témája ugye, hogy a nők burkoltan vagy nyíltan sorolják, hogy egy férfinak mit is kellene nyújtania egy párkapcsolatban, és mekkora lúzer az a pasi, aki ezt nem tudná nyújtani egy nőnek, de mégis szeretne barátnőt.

Kíváncsi lennék már arra, hogy ezeknek a nőknek, milyen pasijuk van. Valóban minden normális férfi tudja-e hozni azt a színvonalat, mint amit az itteni nők elvárnak.

Szóval mi az amit a ti jelenlegi pasitok nyújt nektek a párkapcsolatotokban, úgy összességében, mindent egybevetve? Külső, belső, anyagiak

2018. márc. 19. 13:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

Mi elég fiatalok vagyunk,de lassan 2 éve leszünk együtt.

Veleményem szerint a párom átlagos,velem kb egymagas (168 cm) talán kicsit duci/macis. Ő szintén egy kocka,mint én. Együtt tudunk játszani és közös a témánk. Bar a kirándulásokat is szeretjük. Ezen kívül nem telepszik rám;de el sem hanyagol. Higgadt,jól kezeli a problémákat és törekszik a megoldásukra. Nem csak a párom,de a lelkitársam is. A támaszom. A védelmezőm. Aki nálam logikusabban látja a világot és kuegyensúlyozza az ábrándjaimat. Es ami a legfontosabb: elfogad úgy ahogy vagyok. Nem akar megváltoztatni. Szeret. Ez számomra felbecsülhetetlen.

2018. márc. 19. 15:34
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

Két éve együtt élünk, nyáron házasodunk.

Külsőre 10 centivel magasabb nálam, vékony, szemüveges. Rendezett külsejű, szép a szeme.

Amit nyújt: Megértő, bízik bennem, támogat, segít. Én még tanulok, bíztat, szorít nekem. Anyagilag nincs gondunk, egyelőre az ő fizetéséből élünk, de mivel tanult (mérnök),és jó munkahelye is van, így jól keres. Bármit elmondhatok neki. Segítőkész is. Szexben átlag felett jó. És nem néz más nőre.

2018. márc. 19. 15:54
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
A párom számomra a megtestesült férfi. Mind belső, mind külsőre. Idősebb nálam, tapasztaltabb. Mindenben támogat, és nagyon bújós. Értelmes, jókat beszélgetünk. Mindent megoldunk együtt. :)
2018. márc. 19. 15:54
 14/20 anonim ***** válasza:

Sok-sok szeretetet, törődést, azt, hogy nem házicselédnek érzem magam egy párkapcsolatban, apró meglepetéseket, jó szexet, felelős pénzügyi hozzáállást, hűséget, intelligens társalgásokat, számomra vonzó külsőt. Ill. azt, hogy elfogad és szeret olyannak, aki vagyok, és nem akar kényszeresen megváltoztatni.

Még mielőtt bárki rákérdezne a külsőségekre, anyagiakra: nálam lakunk, én keresek többet, arányosan fizetünk a háztartásba. Kocsija egyikünknek sincs. Nem izmos. Magasnak magas, de ez nekem nem elvárás, mert tetszett már meg 165 centis srác is.

Szóval az én elvárásaimat ő hozza. Megint más kérdés, hogy mindenkinek más elvárásai vannak, van, akinek reális magához képest, van, akinek nem. Pl. egy felsővezető nőnél megértem, ha elvárás a diploma, kocsi, saját lakás, még ha nekem nem is az.

2018. márc. 19. 15:58
 15/20 anonim ***** válasza:
3,5 év: rendkivül humoros, mindig nevetünk, jóképű (nekem), kicsit biceg baleset miatt. Nagyon szeret, nagyon nagyon hálás mindenért amit teszek, rendkivül becsületes és őszinte!! Nekem egy kincs! Anyagilag semmi extra én jobban keresek mert sajnos hosszabb betegséggel küzdünk egy ideje.
2018. márc. 19. 17:14
 16/20 anonim ***** válasza:
51%

Volt pár válaszom ilyen kérdèsnél, de nem soroltam, hogy mitōl “lúzer a pasi”. Ha valakire negatív jelzőt illesztek, annak oka van. Máskülönben nem ítélkeznék, mert úgy tartom, hogy a szépség és jó belső értékek szubjektív. Gondolom ott kezdődik a “lúzerezés”, amikor a pasi is sorolja a nőkkel szembeni igényeit, miközben őmaga teljesen igénytelen. (Olyan kérdéseknél, mint: “Ha ronda vagyok, akkor lehet csinos barátnőm??”)

Általában negatívnak tartom, ha pl. valaki úgy akar ismerkedni, hogy alig tud két szót kinyögni, elvárja, hogy a nő elájuljon attól, hogy odaszól valami sablonosat. Láthatóan nem lehet beszélni vele, nincs miről, de azért leakad azon, hogy egyesek miért nem állnak szóba vele. A másik zavaróbb jelenség az, amikor túl nyomulós, minden nővel érezteti, hogy mennyire kétségbeesetten várja már azt, hogy p*nához jusson, ezért előad mindenféle csöpögős szöveget, még nem ismeri az adott nőt, de már rögtön “szerelmes” bele, erőltetetten nyomul.

A kérdésre válaszolva, a pasimban azt szeretem, hogy aranyos, figyelmes, bármiről lehet vele nyíltan beszélgetni, jól érzem magam vele, - nem egy komolyan vehetetlen tökfilkó, mint azok, akiken csak azt érzem, hogy leakarják szedni rólam a bugyit.

Vonzódunk egymáshoz, de nem csak erről szól a kapcsolatunk, emellett találunk más közös pontokat, vannak közös hobbijaink. Nem csak szerelmesként, hanem lelkitársként is tekintünk egymásra.

2018. márc. 19. 19:09
 17/20 anonim ***** válasza:
Másfél éve vagyunk együtt, külsőre 183 magas, elég vékony de gyönyörű kék szeme van és általában borostája vagy szakálla ami nekem nagy pluszpont. Belsőre érzékeny, lehet vele kommunikálni, érdeklődő, magabiztos, céltudatos, vicces, racionális és megoldáskereső típus, nem fél bevallani ha valami fáj neki, figyelmes, romantikus de nem a giccsparádé fajta, bármiről bármeddig tudok vele beszélgetni, intelligens és nagyon sok mindenről van átgondolt, megindokolt véleménye, de nyitott új dolgokra. Szexben mérhetetlenül figyelmes, törekszik arra hogy ne csak neki legyen jó, hanem nekem is legyen (akár több) orgazmusom mielőtt ő végez. Anyagiakban kb semmit, nagyon fiatalok vagyunk még, nagyrészben szülői támogatásból élünk, az én szüleim talán még jobban is tudnak támogtni mint az övéi, ebből következik hogy se jogsija, se kocsija, se lakása, se semmije. Nem zavar, nekem sincs. Majd lesz, kettőnknek.
2018. márc. 19. 19:37
 18/20 anonim ***** válasza:

vékony és magas, amiből itt sok kérdés született már, nekem a legjobb.

kiszámíthatatlan, érzékeny, és a nagy korkülönbség ellenére szuper tanácsokat ad. jól főz. nyugodt, de nem félénk.

akar valamit az élettől, lehetőleg nem fogcsikorgatva. azt is szeretem benne, hogy kíváncsi az emberekre általában.

2018. márc. 19. 20:02
 19/20 anonim ***** válasza:
69%

Külső:

- 170 cm magas (én 168 cm, de nem szeretem a 175 feletti férfiakat)

- átlagos/sportos testalkat :)

- mit lehet erre még mondani? Fekete haja van, barna szeme, megvan az összes foga (és fehérek!), szemüveges, borostásan eszméletlenül szexi

Belső:

- imádnivaló: mikor random odajön mögém, csak hogy megpusziljon, simogatások egész nap, érezteti velem, hogy szeret :)

- gondoskodó: ha meglátja, hogy kilóg a derekam, akkor kapok rá egy pokrócot, hogy ne fázzak fel. Ugyanezen okból kaptam egy külön párnát, mert én szeretek a parkettán ülni, ami gyakran hideg. Tudja a kedvenc túrórudi márkám és néha meglep vele.

- humoros: lehet hogy éppen egy bőgési rohamban vagyok, de ő pár perc alatt eltereli a figyelmemet és utána már együtt nevetünk. Napközben is állandó csipkelődés oda-vissza, nálunk mindennapos a rendszeres nevetés.

- őszinte: ha fáj is a kritika, akkor is kimondja. Én ezt értékelem.

- segítőkész: bármikor, bárkinek, bárhogy

- állatbolond: testi fogyatékos kutyát fogadtunk örökbe, mert neki kevesebb esélye van a normális életre. Hiába jár dupla annyi törődéssel, néha nyűggel, mi akkor is imádjuk

- okos

- együttérző

- biztos háttér, akire mindig számíthatok

Anyagiak:

- van munkája :D

- albérlet, se saját ingatlan, se kocsi, se jogsi. Kb ugyanannyit keresünk.

2018. márc. 19. 20:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Egy rakás kudarcba fulladt próbálkozás után párom volt az első férfi, aki egyidejűleg vált őszinte barátommá és szenvedélyes szerelmesemmé... Igaz ha a külsőt vesszük, első látásra nem igazán volt a zsánerem, de rendkívül fesztelen és kiegyensúlyozott voltam a társaságában, amivel azonnal levett a lábamról :) Aztán pedig kiderült, hogy a kémia is nagyon jól működik. Ami a legfontosabb, hogy önmagam lehetek mellette. Sokat beszélgetünk, a lényeges dolgokban hasonlóan gondolkodunk, passzol az életszemléletünk, társként bánik velem, érezteti velem, hogy szeret és a jövője része vagyok. Senki mással előtte nem éreztem ennyire összhangban magam. Egyébként csak néhány cm-el magasabb, mint én, szálkás, de nem kigyúrt, átlagos megjelenésű pasi. Ami az anyagiakat illeti, nagyjából ugyanannyit keres, semmi extra, viszont egyikünknek sincs igénye a luxusra, szóval teljesen elfogadható színvonalon élünk és szórakozunk. Számomra tökéletes ^-^
2018. márc. 19. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!