Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb csajozós dumák?

Figyelt kérdés

2018. márc. 18. 21:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ezzel a dumával szerintem hazaküldenek, hogy inkább nézd meg újra a Gyűrűk urát.
2018. márc. 18. 21:37
 12/20 anonim ***** válasza:
2018. márc. 18. 21:49
 13/20 A kérdező kommentje:
túl nyálas, de a kő kóla meg túl tahó, a hogy vagy unalmas.. semmi se jó :(
2018. márc. 18. 21:49
 14/20 anonim ***** válasza:
#8: irto gaz! Egy este hanynak mondod el, hogy "leg"?
2018. márc. 18. 21:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Gyere Boci, csússzunk egyet.
2018. márc. 18. 21:56
 16/20 anonim ***** válasza:
70%
Úbmeg... Véletlen se kelljen az agyatokat napi egynél többször használni azt is addig, amíg kitaláljátok azt a szöveget, amit utána mindenkihez bedobtok, igaz?
2018. márc. 18. 22:06
 17/20 anonim ***** válasza:
81%

Mi lenne ha a szituációhoz és a csajhoz igazítanád a szövegedet? Első néhány kérdés/téma...

...bárban: Szia, ideülhetek/meghívhatlak egy italra? Jó ez a hely, voltál már itt? Hogy találtad meg, honnan hallottál róla? Milyen italokat szeretsz? Milyen gyakran jársz bárokba? Mit szoktál még csinálni szabadidődben?

...edzőteremben: mióta edzel? Miket szoktál csinálni? Mi a motivációd?

...szupermarketben: szia, láttam hogy XY-t vettél, van esetleg valami jó recepted hozzá? Ezer éve szeretnék venni, de nem tudom hogy a legfinomabb.

...ha valami látványosan fura, nagy csomagot visz (rajzmappát, vívókardot, jelmezt, ütvefúrót) akkor arra lehet rákérdezni

Két fontos alapszabály van, egyrészt ne zavard, a bárban ne a barátnővel elmélyülten beszélgető csajokhoz menj oda, edzőteremben ne ahhoz aki éppen bemelegít, buszon ne ahhoz aki a világ összes létező módján kizárja a világot (fülhallgató, könyv, napszemüveg, egyedül ül, ablaknak dőlve), hanem a nyitott és ráérőnek tűnő lányokhoz. Másrészt ha egy szavakban válaszol, nem kérdez vissza, próbál minél kevesebbet elárulni magáról és látványosan kellemetlenül érzi magát, azt hagyd. Sokan nem mernek nemet mondani, mert mindenki hallotta már az ezer meg egy "nemet mondott, megrugdosta, felgyújtotta, fojtogatta, bedrogozta, követte, zaklatta, megerőszakolta, stb" című hírt, és mert sok lányt alapból arra neveltek hogy legyenek udvariasak, és válaszoljanak ha kérdezik.

2018. márc. 18. 22:47
 18/20 anonim ***** válasza:

De nem értem minek kell a közhely?!

Őszintén! Bárki...akárki, szedett már fel így nőt? Ezekkel az előre megírt vagy túl nyálas, vagy túl bunkó szöveggel?

Szerintem kizárt...

2018. márc. 18. 23:12
 19/20 anonim ***** válasza:

"mert sok lányt alapból arra neveltek hogy legyenek udvariasak, és válaszoljanak ha kérdezik"

De láthatóan ez nem terjedt ki az online válaszolásra :D

2018. márc. 18. 23:14
 20/20 anonim ***** válasza:
legutóbb egy spontán "szép vagy" teljesen levett a lábamról.
2018. márc. 19. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!