Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha szerelem nélkül mész végig az úton, akkor nem is éltél. " Mi a véleményetek erről az idézetről?
Az, hogy majd én eldöntöm, mi okoz számomra örömet és mi számomra az igazi boldogság.
A szerelem önmagában nem jelenti azt, hogy élsz. Sőt, ha viszonzatlan vagy ha a szeretett személy egy játszmázó fäszfej, éveket vehet el és tehet tönkre az életedben.
Én akkor élek, mikor érezhetem a száguldást, a magasságot, a Flow-t, a hatékonyságomat, azt, hogy valamivel jobb lettem és végre működik, amit pár hete vagy napja nem tudtam megoldani, vagy amit pár éve elképzelhetetlennek tartottam.
Más meg akkor érzi, hogy igazán él, hogy a férje átöleli, miközben figyelik, ahogy a kislányuk/ksifiuk édesdeden szundikál az ágyikójában.
Ne legyetek ennyire Coelhok, pls...
Bármire lehet ezt mondani.
"Ha nem nyertél legalább egy olimpiai aranyat valamilyen sportágban, akkor nem is éltél." - na, hogy tetszik?
A Mátrix 3-ban van egy remek visszacsatolás erre. Mikor a francia csávó ilyet szól h "Érdekes h a szerelem mintázata menyire hasonlít az őrületére. "
Am meg mindenki úgy él ahogy akar.
Egyébként meg én inkább ebben hiszek. Ha boldog akarsz lenni, soha ne figyelj arra, amit mások mondanak rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!