Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy jó megjelenésű férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jó megjelenésű férfi félénk, szégyenlős, önbizalom hiányos az tényleg sok nőnek vonzó is?

Figyelt kérdés
2018. márc. 16. 20:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem, én ilyen esetben azt szoktam gondolni, hogy nem érdeklem eléggé és emiatt tartózkodó. Közben lehet tényleg csak félénk, de nekem nem ez jön át...nem kell nagyképű társaság-közepének lennie, de az sem jó, ha beszari.
2018. márc. 16. 20:49
 12/17 anonim ***** válasza:
24%

Oké, de mit kezdjek vele?

Mármint, egy jót szexelni sem tudunk, nemhogy bármi értelmeset, akkor mégis mit számít nekem, hogy hogy néz ki? Nem érzem jól magam az ilyen szorongó kisskacok társaságában, sajnálom.

2018. márc. 16. 21:26
 13/17 anonim ***** válasza:
40%

"Oké, de mit kezdjek vele?

Mármint, egy jót szexelni sem tudunk, nemhogy bármi értelmeset, akkor mégis mit számít nekem, hogy hogy néz ki?"

=> Na, ez jogos. Vagyis tapasztalat...

Először randizni sem akartam a sráccal, annyira túl jól nézett ki. De végül rávettem magam, találkoztunk. Először semleges volt az egész, majd pár nap múlva kibulizta a 2. találkozást. Úgy tűnt, mint aki el van szállva magától, de iszogattunk, kezdett kibontakozni a dolog, hogy ez csak látszat (konkrét okra nem derült fény). Eljutottunk az ágyig. Valóban voltak gondok, állóképesség + folytonos megerősítés, hogy de biztos szép a teste? Szerintem szép a farka?...

Ez még 2x eljátszottuk, utána inkább hagytam, defektes volt az egész ember...

2018. márc. 16. 21:40
 14/17 anonim ***** válasza:
előző, durva.
2018. márc. 16. 22:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Mivel a külső vonz, simán. Nemrég egy baráti társaságban megismertem egy srácot. Jól néz ki, magas, jó az anyagi háttere is... De folyamatosan sajnáltatja magát. Mégis egy csomó csaj odavan érte és a "nem kellek senkinek" szöveg mögött csendben többet is fűz.
2018. márc. 16. 23:33
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
kedves előző jól elszólta magát, h csak is kizárólag a külső dönt, rohadhat a belső az mindegy. de ha a külcsin "nem jó" hiába a gyémánt belső.
2018. márc. 17. 08:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Azt tapasztaltam, hogy egy kevés félénkség és szégyenlősség a kezdeményezés területén általában belefér, adnak esélyt a feloldódáara, ha látnak bennr valamit és egyébként más területeken nem életképtelen.

A szorongással, minden környezetben és szituációban tutyi-mutyisággal viszont nem lehet mit kezdeni.

2018. márc. 17. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!