Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék leszokni arról, hogy folyton ajándékokat vegyek nőknek, akikkel úgysem lesz semmi komoly?
Arról van szó,hogy régóta nemvolt "komoly"kapcsolatom,utoljára még 19-20évesen,de lassan már 30 leszek,és csak kalandjaim vannak, vagy még annyi sem. Az a problémám,hogy ha megtetszik egy lány,egyből ajándékokat veszek neki,
illetve elviszem ide-oda,szóval elkényeztetem úgy hogy nem is ismerem még szinte. cserében persze nem várok semmi olyat, viszont valóban bennem van,hogy ettől majd jobban megkedvel mert milyen jól bánok vele.rettentően hiányzik egy lelkitárs,de így szinte csak számitó nőket
fogok ki akik kihasználnak. ugyanakkor hagyom,és magamtól csinálom, nem tudok leállni ezzel.néha már szinte
eröltetem,mert ha nem fogadja el megsértődök.de sokszor miután megkapták a designer táskát ,vagy kifizettem nekik egy wellnesshétvégét pl,mondvacsinált okokkal összevesztek velem, gondolom meguntak mint embert,
és csak az ingyen dolgok kellettek. a barátaim mind oltogatnak,hogy mekkora hülye vagyok, és így sosem lesz komoly kapcsolatom,és inkább magamra költsem
azt a pénzt,stb.tudom,hogy igazuk van, de félek,hogy önmagamért nem lesz majd velem senki,csak ha megveszek neki dolgokat.
Próbáld megtalálni az egyensúlyt ebben is...nyilván az első pár randin menni kell valahová. Szerintem kicsit vedd lazábbra, mintha barátilag mennétek valahová, sétálni, fagyizni, csónakázni, moziba, kiállításra, piknikezni, stb. mert egyrész olcsó programok, másrészt kiszűröd a hülye pénzéhes pi.csákat, lehet normálisan beszélgetni, ismerkedni, nem kell rögtön a világ legdrágább étterme...
Ha már egy ideje együtt vagytok, akkor pl ha rossz az idő otthon is lehet maradni, filmezni, ágyban csinálni valamit :D
Csak maradj aktív, ne tunyulj be teljesen.
Olyan programokat találj ki, amihez nem kell (sok) pénz! Séta, piknikezés a parkban, sok ingyenes program is van a városban. Ezen kívül maximum egy kávé, süti, kóla férhet bele! Nem kell felvágni, ráérőltetni, vagy megfelelni a másik ember igényeinek!
A táska, meg wellness hétvége tényleg túlzás! Azon is érdemes elgondolkodni, hogy vajon miért az ilyen nőket vonzod be? Talán külsőre nálad is az tűnik, hogy egy felszínes ember vagy? Lehet érdemesebb lenne egyszerűbb életet élned. Plusz találj valami értelmes hobbit, ami leköti a figyelmedet és energiádat.
Valahogy azt kéne magadban rendezni, hogy nem "megvásárolható" a szerelem. Sajnos egy designer táska, mégiscsak egy szaros táska marad, semmi több. Szerintem az a baj, hogy te sem látod mi az igazi érték...
Normális nőket ilyesmivel tuti nem tudod lekenyerezni. Őszinteség, tisztalelkűség az, ami fontos.
Nincs semmi gáz a sajátkészítésű ajándékokban, sőt! Én azoknak örültem a legjobban. Próbáld meg értékelni az egyszerűséget.
Egyébként lehet, hogy a szüleid is így neveltek téged. Mindennel elhalmoztak téged? Szülők is sokszor elkövetik azt a hibát, hogy tárgyakkal "vásárolják meg" a gyerekeket, ahelyett, hogy "csak" szeretnék őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!