Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnék leszokni arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék leszokni arról, hogy folyton ajándékokat vegyek nőknek, akikkel úgysem lesz semmi komoly?

Figyelt kérdés

Arról van szó,hogy régóta nemvolt "komoly"kapcsolatom,utoljára még 19-20évesen,de lassan már 30 leszek,és csak kalandjaim vannak, vagy még annyi sem. Az a problémám,hogy ha megtetszik egy lány,egyből ajándékokat veszek neki,

illetve elviszem ide-oda,szóval elkényeztetem úgy hogy nem is ismerem még szinte. cserében persze nem várok semmi olyat, viszont valóban bennem van,hogy ettől majd jobban megkedvel mert milyen jól bánok vele.rettentően hiányzik egy lelkitárs,de így szinte csak számitó nőket

fogok ki akik kihasználnak. ugyanakkor hagyom,és magamtól csinálom, nem tudok leállni ezzel.néha már szinte

eröltetem,mert ha nem fogadja el megsértődök.de sokszor miután megkapták a designer táskát ,vagy kifizettem nekik egy wellnesshétvégét pl,mondvacsinált okokkal összevesztek velem, gondolom meguntak mint embert,

és csak az ingyen dolgok kellettek. a barátaim mind oltogatnak,hogy mekkora hülye vagyok, és így sosem lesz komoly kapcsolatom,és inkább magamra költsem

azt a pénzt,stb.tudom,hogy igazuk van, de félek,hogy önmagamért nem lesz majd velem senki,csak ha megveszek neki dolgokat.

2018. márc. 15. 22:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg neked az ajándékozás a szeretetnyelved.

Ezzel nincs is semmi baj, csak tudatosan oda kell figyelned magadra, hogy lehetőleg ne minden jöttmentet ajándékozz meg, hanem csak azt, akivel komolyra fordultak már a dolgok.

22/N

2018. márc. 16. 00:02
 12/23 anonim ***** válasza:

Add nekem,ha csoki vagy fehér rózsa :D

Várom a futárt XDDDDD

2018. márc. 16. 00:09
 13/23 anonim ***** válasza:
95%

Nőként mondom, ez több okból is taszító az elején. Egy kávéra vagy sütire meghívsz, az tök oké, de ha már szinte rögtön ajándékokat adsz, mindent a feneke alá tolsz, azzal nem kényezteted, hanem azt mondod magadról, hogy "helló, egy kétségbeesett pénzes pasas vagyok, aki csak arra képes, hogy másokat megvásároljon" és közben dől belőled a kétségbeesés szag.

Na az ilyen típust csak a pénzéhes nők nem zavarják el. Iszonyatosan, rohadtul a semmibe nézed a normális nőket ezzel a gondolkodásmóddal.

2018. márc. 16. 01:25
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, csak fordítva. Sokféleképp tudok szeretni, de valamiért ezt tartom a legkifejezőbbnek: ajándékokat venni vagy készíteni és azt adni a másiknak. Valamiért örömmel tölt el, ha a kis tárgyaimat hazaviszi és ott vannak a szobájában, a táskájában, a dolgai között, mindenhol. Sok srác nem tudja hova tenni ezt, sőt, talán hamarabb le is koptatnak, mert úgy érzik, túl komolyan veszem és vagy adnak érte valamit, vagy közlik, hogy ők nem gondolják ennyire komolyan. Valamiért a férfiaknál legalábbis egy fizikai ajándéknak súlya van.

Hogy hogyan szokj le? Egyszerű, zároltasd a számládat. Komolyan, tegyél minden hónapban annyi pénzt a számládra, amennyi kell a túléléshez, a többit kösd le, nálunk van 1 hónapos futamidő is pl. Aztán legyen max 10-20 ezer pluszban, ha kellene valami programra, kajára, akármi. Több ne legyen. Én is elzárom magam elől a pénzem, meg elvből minimális összegekkel járkálok, bankkártya nélkül, stb.

Sokkal nagyobb az esély arra, hogy elbäszod a pénzt, minthogy sürgősen szükséged legyen nagyobb összegre.

2018. márc. 16. 04:13
 15/23 anonim ***** válasza:
Egyetertek a 13.hozzaszoloval. Nekem is ez jonne le, h azt hiszed, h meglehet vasarolni. Plusz abszolut nem is tetszene a tudat sem, h az elottem levo X noket is ajandekokkal halmoztal el, mert en akkor mitol lennek olyan kulonleges?! Ezzel mindenkit egy kalap ala veszel es a no nem erzi magat masnak. 1 not ajandekozz csak, es csak akkor ha mar komoly, de akkor sem napi szinten, mert a normalisak azt mar nem szeretik.
2018. márc. 16. 06:57
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ez a készítsek neki én valamit stb, 12évesen még aranyos,de egy felnőtt embernél nem tudom elképzelni. Rajzoljam le,vagy mi? :D Mondanátok példát? Szerintem a legtöbb nő körberöhögne sajnos.

Amúgy nem akarok megvenni ezzel senkit,tényleg csak azért teszem, mert így fejezem ki a szeretetemet, ami hát sajnos elég hamar kialakul.

Olyan régóta nincsen kapcsolatom, hogy baromi hamar "beleszeretek" szinte bárkibe,aki kicsit is tetszik külsőre, és egyből meg akarom lepni valamivel.

És az a baj,hogy ha nem akarnak tőlem elfogadni valamit, vérig vagyok sértve, iszonyatosan megalázónak érzem,ha elutasítják az ajándékot,ezzel együtt engem is.

Lassan elgondolkozok,hogy ezzel orvoshoz kéne menni, bár szerintem még mindig inkább ilyen legyek,mint valami bunkó aki sehová nem viszi a barátnőjét stb.

Amúgy próbáltam már otthon hagyni a kártyámat, szorongás jött rám.

2018. márc. 16. 07:24
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, az utolso bekezdesedhez erve en is ezt gondoltam, h neked orvos kellene (nem rosszindulatbol), mert ez mar beteges es negativ felfogas :/
2018. márc. 16. 07:39
 18/23 A kérdező kommentje:

Igazából szeretet hiányom van baromira.. sajnos tudom, de nem tudom ezzel mit tudnék tenni. Az orvos is biztos annyit mondana gondolozzak másképp, de erre még gyógyszer sincs. Ha lenne normális párkapcsolatom, nem lenne semmi bajom.

Ezért lehet meg fognak lincselni, de a legnagyobb vágyam kb, hogy egy lány magától felajnánlja nekem,hogy tudod mit, csinálok neked egy vajaskenyeret.

Félreértés ne essék, nem gondolom úgy,hogy egy nőnek folyamatosan főznie kell a párjára, sem takarítani, mert azt pl én imádok, és meg is csinálom. DE SOHA,

hansúlyozom mégegyszer hogy SOHA nem volt még annyi egy nőben sem, hogy egy szelet kenyeret megkenjen nekem,hogy figyelj ,ma ne menjünk már harmadjára is étterembe.

És ez csak egy apróság,nem a vajaskenyér a lényeg. Szívesen elviszem étterembe,pont azért h ne főzzön,hiszen akkor annyival kevesebb időt tud rám szánni.

De havonta 1x nem hiszem, hogy nem lehetne összedobni valamit, még ha ehetetlen is, a GESZTUS a lényeg.. ez csak egy példa volt, remélem most nem esnek nekem,

hogy na szóval neked cseléd kell otthonra. NEM :D szeretném,ha valaki szeretne,gondolna rám stb, és nem érdekből.

2018. márc. 16. 07:45
 19/23 anonim ***** válasza:
52%

Gyerekes készíteni valamit?! Jesszus. Mondd ezt a süteményeimnek, meglepivacsijaimnak, ékszereimnek és ruháimnak! Te ég, felnőttként lehet a legjobbakat alkotni, összetenném a kezem, ha egy pasi a saját vacsijára hívna meg, vagy készítene nekem kb bármit. A páromnak csináltam éjjeli lámpát, faliórát, varrtam ágyneműt, festettem telefontokot, faragtam kulcstartót... Pedig a szakmám távol áll az ilyesmitől, egész nap csak gép előtt pötyögök...

Nyilván van, akinek ez nem megy, de egy olyan világban, ahol kb fegyvert tudsz nyomtatni és még arról is van csináld magad videó, hogy hogyan csomagolj macskát, nem lehet azt mondani, hogy nem tudok varrni vagy fát pácolni, vagy pöpec vacsit csinálni. És amíg kitalálod, hogy hogyan készíts el valami olyat, ami számodra nem megy kisujjból, meg amíg beszerzed hozzá a szükséges alapanyagot/eszközöket/infót, addig sem szórod a pénzt marhaságra, legfeljebb olyanra, ami által te is tanulsz valamit és nagy eséllyel élvezed is.

A pénzéhes ribiket meg legalább jól ki tudod szűrni. Egy igazi nőnek fülig ér a szája, ha te csinálsz vacsit, az aranyásó ribinek meg csak a gourmet kaja nem fekszi meg a gyomrát.

2018. márc. 16. 08:31
 20/23 A kérdező kommentje:
Jól főzök, volt is lány akinek főztem, remekül ment minden, de aztán persze jött a "Na és most hová megyünk?" kérdés,amire nem mondhatom, hogy hát sehová,ennyi lett volna a randi. egyszerüen félek,hogy lenéznek. Pedig midnen vágyam, egy otthonülős, közösen főzős, tvnézős este. bármit megadnék érte.
2018. márc. 16. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!