Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek az ilyen testek?
#izombedurrongattatás
2018. márc. 15. 21:52
1/6 anonim válasza:
Ha jóképű arc tartozik hozzá,nem ilyen csúf,szakállas torzonborz akkor igen.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez már nem az undorító kategória?
2018. márc. 15. 21:57
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Nekem tetszik, de nem azért mert kigyúrt, hanem mert nagydarab. Van mit fogni rajta. Kicsit pocakosabban jobb is lenne.
6/6 anonim válasza:
Amit az egyik kérdező linkelt, az jobban tetszik. Meg én inkább a "dadbod" felé hajlok. Az a kicsi izom, amitől akkora lenne, mint én, ha szálkás lenne, de van rajta egy kis husi. Az annyira emberi és annyira szeretnivaló nekem, hogy azt jobban szeretem. :) Tudom, hogy a fitnesz korában (sőt, még én is ilyen fitneszmaca vagyok...) a kisportolt test a szexi, de nem tehetek róla, ha a kicsit puhább alkat izgat, amin látszik, hogy azért van a kis zsír alatt izom is.
Ez. Semmi flanc, semmi műmájerkedés, semmi "csakcsirkerizsteszekésnemborozokveled", hanem emberi, kellemes, de mégis erősebb nálam és férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!