Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/20 anonim válasza:
Nekem be, lenne bőven közös téma.
3/20 anonim válasza:
Nekem a gúlák jönnek be. Amúgy nem, inkább kúrjunk, mint gerincferdülést kapjon a PC előtt.
4/20 Heart of Darkness válasza:
Ez önmagában nem jelent semmit.
5/20 anonim válasza:
Elméletbe igen. Csak valóságba vagy valami függő, külsőre igénytelen, antiszoc csaj lesz vagy valami náb, akit rossz nézni, ahogy játszik.
6/20 anonim válasza:
Van ilyen ismerősöm heti 1X jár el fürdeni.
Ez nőben is pont ennyire undorító. 1 milliós gépre futja de a zuhanykabin már luxus szánalmas az ilyen.
7/20 anonim válasza:
Szeretem a kerek nőt, a szögletes nőt, a hosszú nőt, a rövid nőt, a gömbölyű nőt, a lapos nőt, a tömör nőt, a lyukas nőt, a csomagolt nőt, a meztelen nőt, az egész nőt, a megkezdett nőt, az édes nőt, a keserű nőt, a csöves nőt,a mogyorós nőt, a tejnőt,a likőrös nőt, a tavalyi nőt, az idei nőt és minden olyan nőt aki csak a világon született.
8/20 anonim válasza:
Igen bejönnek, de a kockaságnak is van határa ami bejön.
10/20 anonim válasza:
ha napi 1-2 órát kockul nem gond viszont ha már fél vagy egész napokat a gép előtt ül az már kiverné a biztosítékot nálam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!