Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejönnek a kocka lányok?
Figyelt kérdés
Jó tanuló , ha van ideje csak játszik a gépen pl cs-vel meg persze nem ronda . Nektek bejön az ilyen csaj vagy inkább más típusúak ?2017. jan. 22. 19:55
1/13 anonim válasza:
hát bejönnek ha hobby szerüen tehát nem egy rage monster ha kikap
2/13 anonim válasza:
Ha fordít időt a barátjára, és benne van egyéb kikapcsolódásban, nem csak videójátékokban pl. séta vagy ilyesmi
3/13 anonim válasza:
A Gamer fiúknak nagyon bejönnél, sőt, biztosan be is jössz :D
A többieknek meg szerintem kevésbé...
Én pl nem szeretnék Gamer lányt, de a régi, kocka időszakomban nagyon örültem volna egynek *-*
Bizonyára Te is olyan valakit szeretnél, akivel közös az érdeklődésetek. A Gamer fiúk meg két kézzel fognak kapni utánad, hidd el. Ritka az ilyen lány ;)
4/13 anonim válasza:
Előző vagyok, a videójáték azért nem túl előnyös, mert a sok srác aki megtudja a játékba, hogy lány akkor meg csurgatják rá a nyálukat (tisztelet a kivételnek). Persze összehasonlíthatatlan egy ilyen lány egy plázacicával
5/13 anonim válasza:
Ja és én gamer vagyok, elég jó is voltam a CS:GO-ban (sas), de már nem játszok semmivel szinte, csak a battlefield bad company 2-vel, de csak egyszer kell ordibálnom és tudom hogy olyankor ki kell lépnem.
7/13 anonim válasza:
Igaza van az utolsó válaszolónak, még akkor is, ha nem is ő volt az a bizonyos „Előző”, hanen Én... ='D
8/13 anonim válasza:
Igen, jelöjj steamen 😍😍😘😅
xXx_Pu$$yD3$7r0y3R-69_xXx néven talász meg ;)
9/13 anonim válasza:
Egy kocka fiúnak biztosan bejön, de akit a játékok hidegen hagynak azt nem nagyon fogod érdekelni. Nekem egyetlen egy barátom sem volt, aki ne játszott volna. Mert azért csak lássuk be, ha a férfi bulizni akar, meg járni ide-oda, te meg otthon ülnél és játszanál, akkor ha össze is jöttök, nem lesz a kapcsolat hosszú életű.
10/13 anonim válasza:
Én pont gamer lányokat keresek! ;) :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!