Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki örökre egyedül marad és nem talál magának párt?

Figyelt kérdés
Valóban létezik ez a jelenség? Több mint 3 éve vagyok egyedül, és azóta senkim sem volt, és semmi sem történt (egyéjszakás). Természetesen próbálkoztam, és mindent megtettem amit tudtam, de beleuntam a folytonos elutasításokba...

2018. márc. 15. 18:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
Szerintem ,mindenki találhat párt aki akar,és van hite.49 éves vagyok ,teljesen átlagos férfi.174/ 78kg .2 hónapja vagyok egyedül , csak az internetet használom,most lesz a 12 ik randim .Az arány 2 tetszett de én nem tetszettem 2-3 kölcsönösen nem jöttünk be a maradéknak kb 6 nak bejöttem, de ők nem fogtak meg annyira. Fárasztó igaz de társat keresek ,nem alkalmit.Szóval a lényeg fejben dől el az egész senkire nincs rávésve te egyedül maradsz,ezt te döntöd el , amiben hiszel azt megkapod.Mondjuk nemcsak a nőkre érvényes.Szóval a jelenség csak a fejetekben létezik,és ha klubbot alapítanátok ,még jobban erősödne,abban kell hinni amit szeretnétek és nem abban amit nem .
2018. szept. 7. 23:10
 52/64 anonim ***** válasza:
92%
Senki nem vesz észre az utcán??? Most mit vártál, hogy a nők fordulgassanak utánad és fütyüljenek? Lehet, hogy a külsőddel nincs gond, de a férfiasságot még tanulni kell. Ha akarsz valamit, kezdeményezz és ne várd, hogy megkérje a kezed egy nő.
2018. szept. 14. 17:07
 53/64 anonim ***** válasza:

#52, egyenjogúság van, a nők is kezdeményezhetnek. Elvégre PÁRkapcsolatról lenne szó, amihez mindkét félnek tennie kell valamit.

Olyan, hogy mindent csináljon csak a férfi, na OLYAN nincs.

2018. szept. 14. 17:19
 54/64 anonim ***** válasza:
Igen,én is így járok
2018. szept. 22. 00:03
 55/64 anonim ***** válasza:

Eddig 5 év volt nálam a leghosszabb idő 2 barátnő között. Most még csak 2 hónapja vagyok egyedül, biztos nem lesz egyszerű találni valakit. Neki is kellene látni lassan, csak rohadtul nincs kedvem ahhoz a rengeteg elutasításhoz.

De azért bízom benne, hogy találok majd valakit. Annyi millió (milliárd) nő van, kérdező, biztosan van olyan is, akivel egymásra találhatnátok.

2018. szept. 22. 00:17
 56/64 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is ez lesz az 5. évem. Hát aztán...ha csaj kell, elmegyek egy fizetőshöz, az legalább őszintén csak a pénzemért van velem, nem hazudik szerelmet.
2018. szept. 22. 02:59
 57/64 anonim ***** válasza:
60%
Igen. Én sem fogom megtalálni mert nem is keresem.
2018. szept. 22. 07:12
 58/64 anonim ***** válasza:
60%
Igen, a ronda vagy alacsony férfiak.
2018. szept. 22. 08:18
 59/64 anonim ***** válasza:
19%

Mielőtt közösen harakirit követnétek el, TI FÉRFIAK.

Nézzetek már magatokba.

Lusták vagytok kezdeményezni, kvázi "vadászni", elvárjátok, h mi nők menjünk oda hozzátok?

Jóreggelt!

Férfiak akartok lenni?

Legyetek!

1000+1 helyen van/lenne lehetőségetek ismerkedni, te/ti meg a gép előtt zokogtok egymás vállán, hogy dexar nektek..

Menj el otthonról, ismerkedj buliban, vagy jelentkezz be vmi társkeresőre.Esetleg, ha utazol, segíts fel a csomagját a nőknek, már úgy is lehet beszélgetést kezdeményezni.

2018. szept. 22. 08:43
 60/64 anonim ***** válasza:
Nem kezdeményeznek. És a nőktől sem várom el. Hagyjanak békén.
2018. szept. 22. 14:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!