Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki örökre egyedül marad és nem talál magának párt?

Figyelt kérdés
Valóban létezik ez a jelenség? Több mint 3 éve vagyok egyedül, és azóta senkim sem volt, és semmi sem történt (egyéjszakás). Természetesen próbálkoztam, és mindent megtettem amit tudtam, de beleuntam a folytonos elutasításokba...

2018. márc. 15. 18:11
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
60%
Üdvözlet a klubban, ha nem születtél egy gazdag családba és nem vagy egy hibátlan testű adonisz, akkor ne reménykedj semmiben. :D Én már egy boldog remete vagyok, xard le te is végleg az egészet nagy ívben, ezt javaslom. :D 39F
2018. máj. 27. 23:10
 42/64 anonim ***** válasza:
Az egész életemet egyedül éltem le ._.
2018. júl. 25. 23:19
 43/64 anonim ***** válasza:

Fel a Fejjel! A remény haljon meg utoljára!

Én pontosan akkor találtam Társra, amikor már egészen biztosan lemondtam róla... és már nem is akartam reménykedni!

Összefonódik Vele az Életem (pont a legnehezebb időszakokban állt mellettem - és viszonoztam a Jóindulatát!)

2018. júl. 26. 04:42
 44/64 anonim ***** válasza:

42-es:

Hány éves vagy?

2018. júl. 26. 13:58
 45/64 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint létezik.
2018. júl. 30. 10:40
 46/64 anonim ***** válasza:
66%

Én, sokkal idősebb vagyok és nincs senkim, csak fps-ezek meg olvasok, zenéket hallgatok.

Arra készülj fel,hogy folyamatosan beszólogatnak majd, meg összesúgnak a hátad mögött.

2018. aug. 22. 16:52
 47/64 A kérdező kommentje:
Te mennyi vagy? Jó ezekkel nincs gond én is imádok gamelni és zenéket hallgatni. Valamennyire jó, ha le tudod kötni magad. Én pl tanulok most, és a harmadik szakmámat készülök letenni, persze nem akarok itt megállni. Miket fognak beszólogatni és összesúgni?! :O
2018. aug. 22. 21:59
 48/64 anonim ***** válasza:

Vénlány,agglegény,apáca,szerzetes,rk pap

Van az első kettőn belül egy kategória,ha nem látom nem hiszem el. Vannak papíron szellemileg egészséges,de mégsem százas férfiak nők. Ezeket cselédnek(butának) nevelik főleg az anyukák ilyenek,de apukák se szentek. Pasit 40 évesen nem engedte el az anyukája szlovákiába velünk(bevásárolni és inni). 2 fivérből az egyik azért tud dolgozni mert anyja megmutatta itt leszállsz a buszról,itt felszállsz a másikra és ott a gyár kapu.

Volt egy randim egy gyönyörű (szolíd természetes szépség)de sík buta lánnyal. Apukája meghalt korán az anyukájánál nem jött össze a normális lelki leválasztás.

Volt egy fia is de az hülyeségeket beszélt,minimálisan fogyatékos volt, velem szemben egy lelkes 10 éves szintjén viselkedett 35évesen.

Egy szoba konyha kamrás falusi viskóban éltek. Egy 26on éves lány egy 35 éves pasival egy szobában hát ő nem egészséges,kamrából lehetett volna fiúszoba,vagy fürdő.(lány és a pasi félig meddig egymás előtt tisztálkodtak)

Na a lánynak lehetett volna jó munkája a megyeszékhelyen,lehettem volna neki én vagy más pár hónap után összeköltözünk vagy vesz ki itt egy szobát vagy

Ehelyett közmunkás 6órás bérért dolgozott heti 50 órát. A helyi papnál akit túlságosan tiszteltek,mert foglalkoztatta őket+anyukája a gyászba

2018. aug. 28. 21:26
 49/64 anonim ***** válasza:

*a gyászban a vallásba menekűlt.

A lány is ilyen kis erkölcsös lányka lett,anyucinak báttyónak volt ápolója vagy mi.

2018. aug. 28. 21:27
 50/64 anonim ***** válasza:

Létezhet, igen. Sajnos sehol nincs garantálva, hogy mindenki megleli "az Igazi"-t. Aki a bolygó túlfelén leli meg az Igazit, az se sokra megy vele, hacsak nincs magánrepülőgépe. SZVSZ ezért (is) ilyen sok a szar kapcsolat: az ember kompromisszumokat köt, megalkuszik, ha ló nincs, jó a szamár is, aztán ezt veri le a másikon.

Inkább a minőségi egyedüllét, mint a kényszerkapcsolat!

2018. aug. 29. 00:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!