Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam az előbb egy lány adatlapját, íme: És ha rám írsz és te is tetszel nekem csak akkor fogok válaszolni! ezek után miről beszélünk?
"Mindkettőtöknek megvan a joga azzal beszélgetni, akit vonzónak tart."
Az azért nagyon más, hogy teszel valamit a beszélgetésért, vagy csak várod a sült galambot és néha kegyeskedsz válaszolni, ha úri kedved úgy tartja.
Én olyat láttam legutóbb, aki az "őt keresem" részhez vmi olyasmit írt, hogy "a férfiak keresnek, a nőket megtalálják". Hát, hagytam, hadd várakozzon :D
Melyik részében találtál kivetni valót? Azzal, hogy ő nem ír senkire , inkább vár, vagy azzal hogy ő csak olyannal szeretne beszélgetni, akivel kölcsönösen tetszenek egymásnak?
Szerintem ez éppenséggel teljesen rendben van. Az más kérdés, hogy totál evidens és kicsit untat.
#7: én ilyen helyzetben kiírnám az adatlapomra, hogy elnézést kérek mindazoktól, akiknek nincs kapacitásom válaszolni.
Persze aki életében nem kezdeményezett még, az honnan tudná, milyen érzés, amikor emberszámba sem vesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!