Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy lehet egy férfi érzelmes és határozott egyszerre?
A férfitársakat kérdezem: nektek hogy sikerült megtalálni az egyensúlyt? Mert a nőknek mindkettő kell - ha az egyik "túlnő" a másikon, az már nem jó nekik.
Én azt gondolom, a kettőt együtt tálalni nagyon nehéz, mert az egyik csak a másik rovására működhet. Aki érzelmes, az folyton elgyengül, és kenyérre lehet kenni - a határozott férfi pedig nem tudja kimutatni az érzéseit, emiatt a partnerét folyamatos őrlődésre készteti azzal kapcsolatban, hogy vajon szereti-e őt a párja. Valami iszonyat vékony mezsgye lehet, amin lavírozva megvalósítható ez az ideális "elegy".
Ti mit gondoltok erről? Tudtatok egyensúlyt találni ebben a témában? Hogy tudjátok elérni, hogy az egyik ne kerekedjen a másik fölébe és ezáltal egy párkapcsolatban nem túl ideális személyiségtípust eredményezzen?
Határozottnak lenni nem azt jelenti, hogy érzelemmentes vagy, üvöltözöl és szúrós szemmel nézel. Határozott lehetsz kedvesen is. Nekem mindig az egyik tanárom jut eszembe, akinél soha nem volt beszélgetés, mindenki szerette. És nem azért, mert tutyimutyi volt. Okos volt, következetes, igazságos. Emiatt mindenki tisztelte. Amit mondott, ígért, betartotta. Tudta, miről beszél. És nem kiabált soha, nem geeeciskedett.
És határozottnak és érzelmesnek minden embernek kéne lennie, nem csak a férfiaknak.
A nők az érzelmesség alatt mást értenek ebben a kontextusban. Ne csökkenjen az érdeklődésed felé, folyamatosan vallj neki szerelmet, hordozd a tenyereden. Ők ettől folyamatosan csodálatosnak érezhetik magukat, és ha egy idő után hiányzik ez az érzet, megkapod, hogy nem vagy elég érzelmes. Azt mégse mondhatja, hogy nem dicsőíted őt eléggé, mert az csúnyán hangzana. Erre amúgy egy csomó kifejezésük van: nem vagyok neki már elég fontos, nem elég romantikus, nem becsül meg stb..de mindegyiknek az a lényege, hogy olyan magatartásokat vár el a férfitól, amivel a nő csodálatosságát fejezi ki.
"Aki érzelmes, az folyton elgyengül, és kenyérre lehet kenni - a határozott férfi pedig nem tudja kimutatni az érzéseit"
Igen, mert amikor a nők megfogalmazzák a férfi ideáljukat, fognak egy "rosszfiút", akit felruháznak "jófiú" tulajdonságokkal is. Ezért is akarják mindig megváltoztatni a férfi viselkedését, azon kívül, hogy tesztelik mennyire béta az és hajlandó engedelmeskedni neki.
Mi ebben ennyire bonyolult?
Van véleménye, tud dönteni, mellette nem robot, hanem érző lény.
Szerintem minden egészséges férfi (és nő) ilyen...
Mi ezen olyan különleges?
Leírnád, hogy pontosan mi köze a határozottságnak az agresszióhoz? Vagy nem tudod, mit jelentenek ezek a fogalmak?
Oké, akkor szimplán nem ismered a fogalmak jelentését. Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!