Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lány miért lett ennyire flegma?
Azt vettem észre indok nélkül a többség...flegma. Tudjátok, ez a magas lóról lenéző stílus. Elvárások tömkelege de ő semmit nem hajlandó tenni, egy hiba és lép tovább. Ez a nekem jár, mert lélegzem mentalitás. Elhiszem, hogy a sok pasas aki bókól az megdobja az egó, de ez gáz.
Pár éve ez nem volt ennyire drasztikus, de ma kb a többség ilyen. A tök átlagos, semmilyen lányok is, még a ducik is.
Aztán persze minden pasi szemét, meg jaj minden pasi elkerül engem duma. Én tökre unom, egyre rosszabb kezd lenni minden. Inkább egyedül forever. Mondom, pár éve ennyire nem volt rossz
27f
-Szerintem így védekeznek ezek a lányok.
-Azt hiszik, ettől szexibbek, elérhetetlenek.
-Nyugi engem is fellöknek, meg amikor kitartják a kezüket
a táskával, mintha kéregetnének, na azt imádom, én ott sem vagyok, b-szd nekem a táskád nyugodtan, csak hogy kecsesnek tűnj.
Ezt szektás vénasszonyként írom.
Kérdező, NE általánosíts!
Csak a bosszúság beszél belőled, amiért nem találod a számodra megfelelő társat, gondolom már egy ideje.
"inkább egyedül forever" jaj hagyjuk már, ne itt gyk-n sírd ki magad, mert így sose találod meg akit keresel. Amit te tapasztalsz, azt úgy hívják élet.
27 évesen viselkedj korodnak megfelelően.
Ez inkább a nagyobb városokban jellemző a kozmopolita, szőrme kapucnis, adidas superstar cipős pitsáktól.
Ránézel a fejükre, és már attól rosszul vagy, ki van ülve az arcukra, hogy mennyire nagyra vannak magukkal, és mekkora egójuk van. A föld vegye kegynek, hogy rálépnek kb.
Ha rájuk nézel, játsszák az eszüket, flegmáznak, forgatják a szemüket, de még a vezetéknevét sem tudják annak, akit hétvégén valami házibuliban leápoltak.
Annyit nem érdemelnek ezek a szutykok, hogy leköpd őket, saját érdekedben jobb, ha nem veszel róluk tudomást, mert csak idegesíted magad feleslegesen.
Kérdező, nyugodtan általánosíts. Elég sok férfivel volt elég sok nő flegma, hogy hót természetesen kijelenthessük, hogy elég sok nő flegma.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!