Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokrol akikre rairtok facebookra ismeretlenul eppen kerdeztek valamit es szinte kapasbol tiltanak? Az ilyen miert nem allitja be a facebookjat hogy csak barataitol kaphat uzenetet?
"Az ilyen miert nem allitja be a facebookjat hogy csak barataitol kaphat uzenetet"
Pl én volt hogy facebook-csoportban hirdettem albérletet és utána az érdeklődők ismeretlenül ott írtak nekem.
De a (nagy) cégnél ahol dolgozom, ott is gyakran írnak rám ismeretlenül kollégák ha van valami.
Ne nekem kelljen már kolostorban élnem és elvágni az utat az érdeklődőim, a munkatársaim vagy az ügyfeleim elől, merz valaki nem bír a farkával és minden random idegenre ráírkál, akit kép alapján megcsinálna...
Sajnos nincs olyan szűrő fb-n, hogy mindenki küldjön üzenetet, kivéve a nagyon kanosakat.
Mert épp aktívan keresek albérletet, többek közt facebookon is, illetve mivel most költöztem új országba és nem élem közösségi médián az életem, rengeteg való életbeli ismerősöm írhat rám úgy hogy még nem hivatalosítottuk a Facebook előtt ismeretségünket. Viszont párkeresési és szexpartnerkeresési üzenetekre, "naturális fotózás bevállalós csajoknak" szintű hülyeségekre nem vagyok kíváncsi.
Attól hogy bizonyos ismeretlenektől szívesen fogadok üzenetet, nem jelenti azt hogy mindegyiktől. És akitől nem, annak nem fogok hosszasan magyarázkodni hogy miért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!