Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek az ilyen pasiról?
Tarskeresön ismerkedem egy pasival , aki sose voltházas, nincs gyereke, es régen allitólag volt élettarsa. Megismertem közelebbröl is, sok a baratja , negyvenöt eves , karrierre nem foghatjuk hogy ennyire " tiszta " a múltja mert egyszeru melós.
Nökkel azert ismerkedni akart tehat megsem meleg gondolom
Itt ahol lakom a nök ( skandinavia) a nök barmilyen féleszu koszos pasinak szulnek hazassag es igeretek nelkul is , a nök mindent beleadnak es semmit se varnak el .
Ö megis egyedulvan es szerintetek miert?
Nem fekudtunkle
Alapból én is azt mondanám, hogh aki ennyi idősen nem kötelezte el magát, az gyanús, DE. Lehetnek kivételek.. Nekem van egy nagyon jó baràtom, aki teljesen normàlis, ráadàsul amúgy nem is nèz ki rosszul (jó, ízlések ès pofonok, de amúgy teljesen normális átlagos kategória, nem elhízott, nem alacsony, normàlisan öltözik, kedves a nőkkel, stb.)
Ok, köztisztviselő, adóhivatalban, tehát nem keres sokat.
Ő most tart ott, hogy 47 éves. Évek óta nagyon szeretne magának társat, nem jött eddig össze (sokàig nem akart tartósat, aztàn meg valahogy nem a jó emberekkel jött össze).
Párszor próbàlkozott barátnőimnél (mind 30-as, csalàdra vágyó, normàlis csajok) akik egyèrtelműen a kora miatt koptattàk le (akkoriban volt olyan 43-45).
Tehát simàn lehet az is, hogy csak nem talàlt tàrsat eddig.
Innentől azt kell tudnod :
- tetszik- e annyira a pasi, hogy tovàbb próbálkozz, nem riaszt-e el a korkülönbsèg (kèrdés, te mennyi vagy)
- szerintem ez az a kor ahol simàn ràkèrdezhetsz, mik a jövőbeni tervei, akar-e gyereket egyáltalán. Nem erőszakoskodva, csak úgy èrdeklődès szinten, ha úgy alakul. Ha nem zàrkózik el tőle, akkor te is gondold át, hogy ha bejön a kapcsolat, akkor szülnél-e egy ennyi idős embernek gyereket.
Ha ezekre mind igen a válasz, akkor megér egy próbát, hogy megismerd kicsit közelebbről.
Lehet, tényleg csak későn nőtt be a feje làgya, ès addigra meg màr a kora volt kizàró tényező, illetve nem kifejezetten a skandinàv feminista nőtípust kedveli. Ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!