Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a velemenyetek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek az ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

Tarskeresön ismerkedem egy pasival , aki sose voltházas, nincs gyereke, es régen allitólag volt élettarsa. Megismertem közelebbröl is, sok a baratja , negyvenöt eves , karrierre nem foghatjuk hogy ennyire " tiszta " a múltja mert egyszeru melós.

Nökkel azert ismerkedni akart tehat megsem meleg gondolom

Itt ahol lakom a nök ( skandinavia) a nök barmilyen féleszu koszos pasinak szulnek hazassag es igeretek nelkul is , a nök mindent beleadnak es semmit se varnak el .

Ö megis egyedulvan es szerintetek miert?

Nem fekudtunkle

2018. márc. 11. 19:11
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Persze lehet van nöje mert sokacsaj az instajan de akkor miert van otthon egyedulpentek szombaton es beszelunk skypeon
2018. márc. 11. 19:12
 2/15 anonim ***** válasza:
46%

Mi is a gond?

45 éves, baráti körrel rendelkező ember, akinek még nincs gyereke és nem volt felesége. Ezek mind pozitív dolgok szerintem. Gyereket valószínűleg nem akar, vagyis én már biztos nem szülnék egy 45 éves embernek...

2018. márc. 11. 19:20
 3/15 anonim ***** válasza:
48%
Ha valaki egyedül van, annak több oka lehet, mint ha nem.
2018. márc. 11. 19:25
 4/15 anonim ***** válasza:
41%
Mondanám,hogy akár tök normális is lehetne,de aki bizonyos kor felett még nem állapodott meg,azzal baj van.Lehet háza,egzisztenciája,mindene,ha társkeresőznie kell érett férfiként,annak oka van.
2018. márc. 11. 20:07
 5/15 A kérdező kommentje:
De mi lehet az oka?
2018. márc. 11. 20:23
 6/15 anonim ***** válasza:
59%
Lehet, hogy csak együttéléskor derülne ki. Pl. hogy tök rigolyás. (Családunkban van ilyen, egzisztencia megvan, jóképű is, de egy nő sem bír megmaradni mellette, olyan rigolyás a mindennapokban.)
2018. márc. 11. 20:39
 7/15 anonim ***** válasza:
11%
mini kukija van.. :)
2018. márc. 11. 20:51
 8/15 A kérdező kommentje:
Mini kuki eleg rossz hir vagy lehet bolond
2018. márc. 11. 21:27
 9/15 anonim ***** válasza:
Ekkora rejtély, és nem jutottál el odáig, hogy neki tedd fel ezt a kérdést? Akkor nem is tudom, ki a bolond...
2018. márc. 11. 21:29
 10/15 A kérdező kommentje:
Persze mert elmondaná öszintén ... na ki a bolond
2018. márc. 11. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!