Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondja a sok férfi hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja a sok férfi hogy tud várni egy nőre amikor ez nem igaz?

Figyelt kérdés
Sok férfi előadja hogy ő egy nőre tud várni akár hónapokat de valójában abszolút nem ezt látom ugyanis a legtöbb férfi már szinte az első randin akarnak ágyba bújni a nővel és ha nincsen szex egy két hét után bizony az érdeklődés alábbhagy elég rendesen eltűnik interneten nem ír vissza és még sorolhatnám. És ez ugyanúgy igaz a rosszabb külsejük férfiakra is
2018. márc. 11. 19:09
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy értette a külföldi férfira, hogy a nő is külföldön él. Pl. nekem is él Angliában barátnőm, és hasonlót mondott.
2018. márc. 11. 19:51
 22/45 anonim ***** válasza:
17%

Ki nem akar szexet hónapOKig? Egy szűz nő?

"Okoljátok" a nőtársaitokat. Csodálatos élményeim vannak olyanokból, hogy szexeltünk lefeküdtünk elsőnek a 2. randin, lefeküdtünk elsőnek a 4. randin, stb.

Hozzá vagyok szoktatva a jóhoz és ennél már nehezen engedek alább.

Amúgy nálam ilyen 5-7 randi + max 1-1,5 hónap az idő maximum, de ahhoz nagyon egy hullámhosszon kell legyünk.

2018. márc. 11. 20:00
 23/45 anonim ***** válasza:
79%
1 évnél nem érdemes tovább, ha nem szűz annyi se kell.. meg nem szeretitek egymást elvileg és azért vagytok együtt?
2018. márc. 11. 20:03
 24/45 anonim ***** válasza:
91%

Én nem okolok senkit:)

Amúgy gondolom, hálásak ezek a hölgyikék, amikor első szex után meg vannak röptetve.

2018. márc. 11. 20:03
 25/45 anonim ***** válasza:
52%

Én nem tudok férfiszámba venni egy olyat, aki azt állítja, hogy akár hónapokat is képes várni az első szexre.

Két lehetőség van. Az egyik az, hogy az ilyen pasi elhiszi a hazug mesét, hogy a nő részéről szívesség, ajándék a szex, a nő "odaadja magát", és minél többet vár ezzel, annál erkölcsösebb. És csaholva várja, hogy ő legyen a szerencsés, kiszolgálja a nők körüli kamu felhajtást, és emellett semmit sem tud a szexualitásról vszeg. A másik lehetőség pedig az, hogy az átlagosnál/normálisnál alacsonyabb libidóval rendelkezik, ezért nem kívánja annyira a szexet, az ilyen pasi meg számomra minden, csak nem vonzó.

Imádok szeretkezni, szopni, b.aszni (és még folytathatnám a listát), ha valaki iránt fellángolok annyira, hogy komolyat el tudok képzelni, akkor minél előbb szeretnék vele lefeküdni. Idegesítene, sértene, ha valaki nem kívánna ennyire, de az is, ha lovagot játszana, és azt hinné, hogy attól ő rendes, korrekt férfi, hogy eljátssza, hogy nem akar mielőbb szexelni. A természetet ne akarjuk már megmásítani. :D

Mielőtt valaki értetlenkedne, netán r.ibancozna, elmondanám, hogy közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz, és az eddigi szexpartnereim száma 5 alatt van, valamint 5 éve vagyok hűségesen és boldogan párkapcsolatban. 2 hét után lefeküdtünk, és csak azért nem előbb, mert nem volt rá alkalom.

Szerintem jobb hely lenne a világ, ha mindenki felhagyna az álszentséggel, senki nem hazudozna, és a nők sem váratnák a férfiakat, nem játszadozta senki...stb.

2018. márc. 11. 20:06
 26/45 anonim ***** válasza:
38%

24: Ne feltételezgess semmit, hanem kérdezz nyugodtan.

Életem legnagyobb szerelmével, akivel aztán 3 évet voltunk együtt, a 2. randin feküdtünk le. Kívül-belül annyira egymáshoz valóak voltunk. Olyan jó volt. Mai napig bennem van a keserűség, hogy vége lett.

2018. márc. 11. 20:07
 27/45 anonim ***** válasza:
72%

Oké, mi meg a negyedik randin, és nyáron házasodunk, szóval van ilyen, és tényleg óriási szerencse.

Inkább az a baj, hogy sok pasitól hallottam már azt, hogy ami szép, és jó, és szuper, az ugye kell nekik, de utána beindul a vezérhangya: Ha velem az első (második) randin szexelt, akkor mással is.

Akkor most mi az igaz vajon? (a kérés költői amúgy, válasz úgysem lesz rá.)

A másik, hogy nem olyan rég (tán karácsony környékén) egy csaj írt ide a gyakorira, hogy egyetemi bulizós pesti éjszaka felszedett egy egyetemista srácot, a lényeg, hogy az ágyban kötöttek ki.

Na hát azt a r!bancozást, amit az a csaj kapott itt a gyakorin... Pasiktól is....

(Én jót vihogtam, mert tudtam, hogy ki, amúgy azóta is együtt vannak:))

2018. márc. 11. 20:14
 28/45 anonim ***** válasza:
39%
#25 a nők szégyene vagy.
2018. márc. 11. 20:17
 29/45 anonim ***** válasza:
77%
Nem ezzel van a baj,mert tudod,ritka,de igen,van olyan,aki előbb meg akar ismerni,ezt nőként írom.A nagyobbik baj,hogy sok álszent hulladék él a földön,aki akkor rúg beléd,mikor már te magad is elhiszed,hogy boldogok lehettek együtt.Függetlenül attól,mikor feküdtetek le,az más lapra tartozik.Az csak attól függ,mennyire kívánjátok egymást.Ha érdekled,az első szex után is fogod,mindegy,mikor történt.Ha nem,akkor nem,még ha várt is a puncira x ideig.
2018. márc. 11. 20:21
 30/45 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, szerinted ha egy férfinak nincs párkapcsolata, akkor nem tölt el x hónapokat szex nélkül? Nagyon egyoldalúan gondolkozol a férfiakról.
2018. márc. 11. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!