Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hány olyan férfi lehet mint én és ez milyen hatással lehet Magyarország jelenlegi teljesítményére és jövőjére nézve?
Szóval amikor volt barátnőm sokat tanultam, dolgoztam, igyekeztem, hajtottam nem néztem annyira hogy mire költöm a pénzt, a csillagokat lehoztam, de mióta nincs és a többi nőnél is csak a sok elutasítást kaptam hosszú időn keresztül lassan már semmihez sincs semmennyi motivációm, életkedvem.
Nem tanulok célzottan semmit, nem tervezem a jövőt, a karriert, épp csak annyit dolgozom amiből minimális szinten eléldegélek, mindenből a legkevesebbet, legolcsóbbat veszem, semmi felesleges kacatot, szolgáltatásra, programokra egyébre nem szóróm a pénzt.
Szóval ha összeadom mennyivel kevesebbet keresek-költök így és ezt megszorzom sok-sok fővel akkor az jön ki hogy ez elég nagy bukta az országnak, persze az ilyen férfiaknak jó eséllyel gyereke sem lesz ami megint csak az demográfiailag is és holott régen sokra tartottam hogy magyar lehetek és sok mindent megtettem volna az országért ma már azt mondom hogy mit szeressek benne ha egy normális barátnőt sem képes adni számomra és bárcsak máshová születtem volna.
De nem lenne jobb elkezdeni saját magadban erőt keresni, és magad miatt motiváltnak lenni, mint arra utaló konteókat gyártani, hogy azért megy tönkre a magyar gazdaság, mert a gonosz nők nem hajlandóak az ágyadba ugrani?
Legyenek álmaid. Költs magadra. Legyen saját életed.
Vonzóbb is leszel a nők számára, ha alapból vagy valaki, és nem csak egy kapcsolatban kezd el igazán virágozni a személyiséged.
Az orszag nem ad neked baratnot es ez bukta ez az orszagnak?
Inkabb tenyleg ne szaporodj. Hagyd meg ezt a normalis embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!