Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a rosszabb, összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a rosszabb, összejönni egy nem vonzó nővel/férfivel, mert nem volt jobb vagy sokáig egyedül maradni és keresni azt aki igazán tetszik?

Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 16:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mi mondjuk meg, te mit csinálj? Csináld azt, ami jól esik! De ne verj át senkit!
2018. márc. 9. 17:46
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem kérdés, hogy az első. Én pl. nem is lennék képes rá. Nem tudnék együtt lenni egy nővel, ha nem vonzódom hozzá.
2018. márc. 9. 18:31
 13/24 anonim ***** válasza:

Sokkal jobb egyedül, és megvárni, aki igazán tetszik (és én is neki).

N

2018. márc. 9. 19:38
 14/24 anonim ***** válasza:
kit érdekel a trend? egy másik emberről van szó...könyörgöm, azért tart a világ ott ahol tart, mert az a "trend" hogy szarunk rá a másikra. ő egy ugyanolyan ember, mint te. persze, csináljuk, menjünk a birkák után. ah.
2018. márc. 9. 19:43
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt, hogy hol vannak ilyenkor az "Add lejjebb az igényeidet vagy dögölj meg!" Gyk-s eszoszto válaszolók?

Egyébként meg inkább egyedül, mint egy olyasvalakivel, aki nem is tetszik.

2018. márc. 9. 19:58
 16/24 anonim ***** válasza:

Nekem is számtalanszor lett volna lehetőségem kapcsolatban lenni. De bele gondoltál abba,hogy nem tetszik neked és így kell csókolózni,szexelni,programozni,együtt lenni?? Te ezt jó pofával végig tudnád csinálni hosszútávon?

Úgy,hogy a másik mondjuk beléd szeret és tönkre teszed az életét?

Nagyon szánalmas és undorító vagy.

Én nő vagyok 26 éves,szűz. De azért nem leszek kapcsolatban,csak hogy ne legyek egyedül.

Nem bírnám se lelkileg se sehogy.

Inkább egyedül leszek még...mint sem így menjek bele egy kapcsolatba.

2018. márc. 9. 20:54
 17/24 anonim ***** válasza:

Összejönni.

Mindkettőt próbáltam, utóbbit most egészen élvezem, miután kihevertem az előbbit. Hülye az az ember, aki a magány elől a pokolba menekül.

2018. márc. 10. 01:09
 18/24 anonim ***** válasza:

Összejönni egy számodra nem vonzó emberrel, csak hogy legyen valakid.

Ez igénytelenség, szánalmas dolog, az önbecsülés hiányára utal, és a másik ember felé is tiszteletlenség, hiszen átvered. Emellett nem éri meg, tök felesleges időpocsékolás. Soha nem lesz belőle olyan kapcsolat amilyennek kellene lennie. Nem kölcsönösségen, nem valódi érzelmeken és vonzalmon fog alapulni. Halálra van ítélve.

2018. márc. 10. 02:05
 19/24 anonim ***** válasza:
59%

A kapcsolatok 90% -a kényszerkapcsolat mert éppen nem volt más ,és végre évek kínlódása és több száz visszautasítás után össze tudtak kaparni valami nőt,és szorított már az idő. Ha a férfiak választanának csakis feltűnően szép kedves nőkkel járnának,de erre esélyük sincs ,tehát marad a reszli és mivel a kanosságuk elég erős ezért feláll nekik a dagadt büdös undok bányarémre is és jobb híján eljátszák velük a boldog párt.

Szóval lehet itt okoskodni a tények makacs dolgok,mindenki kompromisszum kapcsolatban van,nem az ideális álomkapcsolatában ,amíg szét nem mennek aztán következik a soron lévő kompromisszum ami lehet mégszarabb lesz.

2018. márc. 10. 03:52
 20/24 anonim ***** válasza:

19

Oké. Majd szólok a férjemnek, hogy mégsem vagyunk lelkitársak, akik egymást keresték a céljaik megvalósításához, mert annyira egybecsengenek.

Egy kapcsolatba kellenek kompromisszumok. De ez nem megalkuvás. Ez csapatmunka és egy közös, nagyobb jóért a kisebb, személyes beadása. Megalkuvás az, mikor vele vagyok, de másról álmodozom. Na az a szar.

2018. márc. 10. 04:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!