Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló/szűz pasik! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló/szűz pasik! Ti ettől a szinttől mennyire álltok távol? (videó lent) Szerintetek ezeknek a pasiknak mennyi a vagyonuk és mi a végzettségük?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=MKVpf7-rfm4

https://www.youtube.com/watch?v=JdYDpzOlIq4

Azt hiszem én 25 éves csókszűz pasiként (életemben nem beszéltem fél óránál több ideig idegen lánnyal) annyira távol állok ettől a szinttől mint egy kenyai éhező gyermek a dubaji trónörököstől. Döbbenetes belegondolni, hogy milyen különbségek vannak férfi és férfi között (elsősorban külső tekintetében). A gazdagságra még azt mondanám, hogy so-so, el lehet érni bárkinek rohadt nagy melóval (mondjuk nem 30 éves korára, hanem 60-70). De könyörgöm... Ezek a pasik még jóképűek és magasak is. Ezek a "bájos" kishercegnők meg persze, hogy erre az életre/pillanatra vágynak (meg kb. a nők 99,7%-a). Na és gondolj bele, hogy akkor ezzel kellene versenyeznie egy magamfajta 170 mély vékony és kisfiús csóró egyetemistának! Elsősorban azok véleményére lennék kíváncsi, akik hozzám hasonló reménytelen helyzetben vannak.

2018. márc. 3. 21:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Köszi a biztatást, de kár a gőzért, teljesen felesleges."

Nyugi, nem biztatásnak szántam, hanem ténymegállapításnak. Ennyi tapasztalatot megengedhetsz nekem is :)

2018. márc. 3. 22:44
 12/20 anonim ***** válasza:
91%

meg kb. a nők 99,7%-a

Na ezért nincsen nőd. Mert lerí rólad, hogy egy frusztrált, gyűlölködő nyomorult vagy. Édesanyád szemébe is mondanád ezeket?

Tudod, ő is nő. Krvára unalmas már, hogy ismeretlenül bélyegzel meg embereket, mert nem bírsz magadba szállni, csak sértetten mutogatni és duzzogni. Engem tudod hányszor utasítottak vissza, aláztak meg? Mégsem kezdtem el csapkodni az asztalt, hogy minden férfi köcsög. Mert mit tehet arról az a több millió ismeretlen férfi, hogy nekem rossz volt?

A több szűz/egyedülálló férfi és nő ne vegye magára, amit írtam, ez kizárólag a kérdezőnek szólt.

2018. márc. 3. 23:37
 13/20 anonim ***** válasza:
Már bocs, de ezek a férfiak nem kifejezetten jókèpűek, sokkal inkább átlagosak. Még csak nem is biztos, hogy gazdagok, ez kb. egy átlagesküvő. Nem értem a frusztrációdat. Volt több 170 körüli, csóró egyetemista barátom, nem ezen tulajdonságok miatt nincs senkid. Inkább nézz magadba.
2018. márc. 4. 06:19
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha ezek az átlagos pasik, akkor hogy néz ki egy helyes példány?

Én gondoltam magam átlagosnak, ezek a férfiak, legalábbis a legelső baromi jóképű.

De itt látom gykn Orlando Bloom is gondolom valami csúnyácska fiúnak számít.

2018. márc. 4. 11:23
 15/20 anonim ***** válasza:

Már hogyhogy mennyire állok távol? Diplomás árufeltöltő vagyok, egy szemüveges, elhízott pofájú kerti törpe. A hangom mély legalább. Igaz, hogy van egy érdekes hobbim és hülyének se vallom magamat, de az nem számít, hiába tudjuk, hogy csak intelligencia és a modor kell...

Állítólag "tök átlagosan nézek ki", amit 100%-osan elfogulatlan források 10 perc alatt cáfoltak meg. Élőben semmi esélyem, társkeresőn pedig 50 elküldött levélből 4 válasz jött (ebből egy randi lett, egy meg 3 smileyval letudta, szóval passz, hogy mennyire számít egyáltalán). Csókszűz mondjuk nem vagyok, de semmi több nem történt még velem 24 éves korom ellenére se.

Engem nem is az szomorít el, amit linkeltél, hanem az, amikor azt látom-hallom, hogy 20 éves nyikhaj gyerekeknek már X>10 nővel volt dolguk, csak mert ők férfias pofival és normális magassággal rendelkeznek. Mivel érek én kevesebbet náluk? Vagy azt hiszi mindenki, hogy belőlem hiányoznak az ösztönök és a hormonok, és nekem már semmiféle nemi vágyam nincs és soha nem is volt?

2018. márc. 4. 12:38
 16/20 anonim ***** válasza:

A férfihisztinél nincs szánalmasabb. Ennél nagyobb nőriasztó nincs szerintem a világon.

Én sem vagyok hasonló ezekhez a bájgúnárokhoz. Nem is akarok hasonlítani sem mert egy egyéniség vagyok. Pont leszarom mi a mérce.

2018. márc. 18. 23:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Ne hasonlitsd magad masokhoz, es ne duhongj azon, hogy a nok is ezt szeretnek. Mindenki a legjobbat akarja, ennyi
2018. márc. 19. 13:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Amugy megneztem a videokat, pontosan mi is a lenyeg? Ket atlagos ferfi. Azt hittem, majd kockahasu ferfimodellek fognak Ferrariban szaguldani a leirasod alapjan:D
2018. márc. 19. 13:52
 19/20 anonim ***** válasza:
18 ha neked ez átlagos, küldj már légyszíves helyes és ronda férfiakról is képet :D
2018. márc. 19. 15:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Átlagosak a nagy büdös ló....szt.

Jóképű sikeres férfiak. Pont. Ha nektek ez az átlagos, akkor megette a f..asz :D

Ettől még nem kell hozzájuk mérni magunkat.

Én pl tudok olyan sok dolgot, amit ez a két gyerek nem.

Nekem máa értékeim vannak, és nekem nem olyan nő kell, aki ezeket a férfiakat keresi. Ennyi...

Talán nem a rózsaillatú királykisasszonyokat kéne kergetni.

2018. márc. 19. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!