Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik annál lehetetlenebb dolog, hogy egy 30 éves szűz férfi barátnőt találjon magának?
Figyelt kérdés
2018. márc. 3. 09:47
11/15 A kérdező kommentje:
Hát ez majdnem olyan, mint a rákos betegségből való kigyógyulás esélye. Itt a fórumon a nők 95%a nem jön össze ilyennel, és ez szerintem a valóságban lehet másképp.
2018. márc. 24. 09:29
12/15 anonim válasza:
Brit tudósok bebizonyították, hogy a statisztikai valószínűsége, hogy a gumikacsa a WC-n át leússzon a fekete tóba, Lengyelországba, mindössze 1:130345000023-hez. Ebből levonható a konklúzió, hogy ha összeszeded magad és végre lépsz az ügyben, még mindig jobb esélyeid lesznek, mint az említett gumikacsának. Amúgy vegyél egy gumikacsát. Boldogabb lesz tőle az életed. Hidd el!
13/15 anonim válasza:
Persze, ha fogyatékossággal kéne élned! Térj már észhez és légy hálás, hogy egészséges vagy!
14/15 A kérdező kommentje:
Én esetemben teljesen mindegy, hogy milyen egészségi állapotban vagyok, mert a nők nem jönnek hozzám ismerkedni.
2018. ápr. 24. 18:30
15/15 anonim válasza:
Amíg ilyen nyominger vagy, addig tényleg nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!