Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyanok akik egy kemeny csalodas utan soha tobbe nem erdeklodtek parkacsolat utan es szinglikent eltek le eletuket?

Figyelt kérdés
2018. febr. 28. 15:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A leirtak alapjan sok rossz tapasztalatod lehetett,nem sikerul mindenkinek egyforman,es tavolrol sem rozsaszinuen alakul minden sajnos.De teljesen igazad van,magunknak csinaljuk,akar jo,akar rossz.
2018. márc. 1. 08:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Én inkább úgy fogalmaznék h nem kívánok ezzel foglalkozni. Persze persze majd jön a hittérítő duma h de hát majd megmondod magad.

29 vagyok, nem hinném. Azt a 4-5 próbálkozot is direkt én küldtem el. Egyszerűen nem gondolom h erre szükségem lenne.

Inkább foglalkozom a 2. diplomámmal.

2018. márc. 1. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!