Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Durva kikötés az, hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva kikötés az, hogy aki dohányzik egyáltalán nem ismerkedek vele?

Figyelt kérdés

Egy társkeresőn vagyok fent, gyűlölöm a dohányfüstöt. Nem tudom, hogy csak emiatt ,,kizárni'' valakit a velem való ismerkedésből, nem-e túlzás?

Jelenleg úgy gondolom, hogy nem. Ha neki se fontos az egészsége, akkor..

valaki nyugtasson meg, hogy nem túlzás ezt a kikötést megtneni.

2018. febr. 27. 10:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Azt vársz el, amit akarsz, jogod van hozzá.

22/N

2018. febr. 27. 21:00
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Most már a profilomra is kiírtam, hogy nem keresek dohanyzókat. Én tényleg csak azt akartam tudni, nem-e erős túlzás egy ilyen kikötést megtenni, de így már tudom hogy nem. Köszi mindenkinek
2018. febr. 27. 23:28
 23/24 anonim ***** válasza:

én is így voltam, nem akartam dohányosokkal ismerkedni

Egészen addig amíg meg nem ismerkedtem egy olyannal, aki miatt még ezt az elvemet is felrúgtam. Főleg, hogy mindig rákérdezett és az sem zavarta, ha azt mondtam, hogy ne gyújtson rá.

2018. febr. 28. 08:42
 24/24 anonim ***** válasza:
23! Jártam én is ìgy, bár más kikötésem volt, de a szìvem ellent mondom az eszembek:)
2018. febr. 28. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!