Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Durva kikötés az, hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva kikötés az, hogy aki dohányzik egyáltalán nem ismerkedek vele?

Figyelt kérdés

Egy társkeresőn vagyok fent, gyűlölöm a dohányfüstöt. Nem tudom, hogy csak emiatt ,,kizárni'' valakit a velem való ismerkedésből, nem-e túlzás?

Jelenleg úgy gondolom, hogy nem. Ha neki se fontos az egészsége, akkor..

valaki nyugtasson meg, hogy nem túlzás ezt a kikötést megtneni.

2018. febr. 27. 10:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem túlzás, ha neked ez nem fér bele akkor kész.
2018. febr. 27. 10:52
 12/24 anonim ***** válasza:
34%
Én is utálom. Nem túlzás, úgyse tudnád elviselni a füstöt, ő meg nem szokna le, mivel egyik sem képes szinte. Talán 1 a 100ból és akkor se úgy, hogy te kéred, hanem ha magától rájön a dolog.
2018. febr. 27. 10:59
 13/24 anonim ***** válasza:
24%
A páromnál is világ életében kizáró ok volt, ha a férfi cigizik... egészen addig, amíg meg nem ismert. Én közöltem, hogy ez van, ne akarjon ( majd) " kényszerítgetni", fogadja el, vagy inkább ne. Azóta is korrekt a hozzáállása😀
2018. febr. 27. 11:14
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Cigiztem kisebb nagyobb megszakìtásokkal 15évet. 4évig voltam albérletben főiskolán ott napi 10 szál elment általában. Ottani barátnőm is dohányzott nem volt gond. Aztán volt egy párom aki anyuka volt. 13hónapból 5öt dolgozott meg még 2-3hónapnyit dolgozgatott. Amikor dolgozott nem sokat tudott cigizni+volt pénze rendes cigire. Amikor nem dolgozott, akkor az extra büdös olcsó dohányból töltött cigit szìvta. Kivéve ha vettem neki vagy megkìnáltam. Amikor nem volt pénze,gyereket is hanyagolta de "neki jár egy doboz cigi naponta,ennyi öröme van az életben" na akkor gyűlöltem meg ezt a dolgot. Letettem a cigit! Azóta nem állok szóba dohányzo lánnyal max egy éjszakára.
2018. febr. 27. 11:18
 15/24 anonim ***** válasza:
62%
Nem tulzas, en sem birnam elviselni.
2018. febr. 27. 11:31
 16/24 anonim ***** válasza:
nem durva, hiszen egy dohányosnak sem kellene egy nem dohányzó és ez tapasztalat napi 1-1,5 dobozzal szívok alapból kizáró ok egy nem dohányzó! Ha nagyon akarja esetleg kaphat esélyt aztán ha jól viselkedik hosszútáv is lehet belőle lásd: feleségem :-) De alapból szíved joga neked is megválasztani kit vagy mit szeretnél!
2018. febr. 27. 11:48
 17/24 anonim ***** válasza:

Személy szerint nem szeretem aki bagózik. Olyan, mintha hamu tálat nyalogatnék. A fejem is megfájdul tőle, ezért nem is keresek olyan lányt, aki dohányos. Volt egy barátnőm, dohányzott. Mondtam neki ha nem szokik le, ne tervezzen velem hosszú távon. Azóta már nem vagyunk együtt, de nem a dohányzás miatt.

f.

2018. febr. 27. 12:54
 18/24 anonim ***** válasza:
58%

Nálam is kizáró ok egyébként ez rendesen meg is nehezíti a társkeresést.

A dohányosok meg nem értik meg általában hogy emiatt nem tartjuk őket rosszabb embernek mint bárki mást csak egyszerűen nem szeretjük a cigi szagát amit ő talán már nem is érez, meg fölöslegesnek tartjuk hogy értelmetlenül mérgezik magukat, persze mindenki azt csinál magával amit akar.

Mégis egyből feszültség van belőle hogy én biztos lenézem mert dohányzik pedig nem, de ettől még kapcsolatra nem kéne.

2018. febr. 27. 13:02
 19/24 anonim ***** válasza:
18-as én például sose gondoltam azt, hogy "lenéznek" és az a dohányos aki már volt párkapcsolatban nem dohányzóval nem is nagyon erőlteti a párkapcsolatosdit, mert mindkét félnek rossz...a dohányosnak azért mert feszenghet, ha nem tudd annyiszor rágyújtani ahányszor szeretne :-) pl első bemutatkozás a nemdohányzó hölgy szintén nem dohányzó rokonságánál :-) és akkor még az ember illedelmesen "csak" 4-5X megy ki az udvarra, erkélyre rágyújtani........ami nagy szó :-) Főleg ha megkínálják egy-két üveg jó hideg sörrel :-) a lánynak meg nem jó a hamutál effekt....eltér az életvitel...jobb is hagyni egymást békében :-)
2018. febr. 27. 13:12
 20/24 anonim ***** válasza:
19%
Igen csak közben az se jó ha egy ilyen dolog választ el egymástól két embert akik amúgy összeillenének és szeretnék is egymást.
2018. febr. 27. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!