Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkanélküli nem találhat barátnőt?
Én valamilyen szinten át érzem a helyzeted, nekem sincs most fix jövedelmem, alkalmi munkát vállalok egy gyárban, ami olyan mint a rendes gyári meló, csak egy közvetítő cégen keresztül megyek, nagyon szar a meló, viszont nem olyan rosszul fizet. Elmegyek egy hónapban annyi napot, hogy a megélhetésre legyen (internet, telefon, egy kis sörre való, sportolásra) annyim mindig van, hogy eltudjak hívni egy nőt, de most nekem nem is ez a célom, hanem hogy bekerüljek egy olyan helyre ahol 8-16 óráig van meló, én az éjszakázást nem bírom, de most azért csinálom még mindig, hogy eljöjjön az idő amikortól többet nem kell. Közben én is elvégeztem egy OKJ-t, amit az egyik hozzászóló is írt, egyetem félbe maradt már csak a nyelvvizsga kell.
De neked milyen betegséged van??
A nők azt a férfit választják aki mellett biztonságban érzik magukat, még a férfiak azt a nőt aki jól néz ki...
28 as vagyok
menj el egy olyan OKJ-re ahol fizetnek, csinálj jogsit, jogsival rohadt sok helyre mehetsz, én nem tudok vezetni, sajnos én arra vagyok alkalmatlan, de a jogsi nagoyn sokat számít, azt meg csak engedi az egészségi állapotod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!