Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Aki szerint ez gáz? Lent.
Nincs ezzel baj. Ha van valamid rakd ki. A giccs mutogatasa nem szegyen.
Csak ugye van az a mondas, hogy “mit ersz a szep tallal, ha ha jot nem eszel belole”.
A giccs mutogatasa sajnos vonzza a “szep talakat”.
F
Engem ne azzal akarjon meghódítani, hanem a személyiségével, (ami kiül az arcára).
De amúgy hát most már nem feltétlenül kosaraznám ki, mert olvastam már olyat is, hogy valaki tényleg csak a személyiségével próbált hódítani, de akkor nem kellett senkinek, haverja javasolta, hogy rakjon ki olyan képet, amin 1 , a tengerben áll; 2 a kocsijával van rajta, és akkor meg erre olyanok is írtak neki, akik előzőleg kikosarazták, lepattintották. Tehát ő eredetileg nem a kocsijával akarta meghódítani az embereket. Tehát nem tudhatom a hátterét, hogy minek van kirakva képe a kocsijáról. Meg amúgy a szerelmemnek is van kint kocsis képe a közösségi oldalon, de az mondjuk ott nem társkeresés céljából, de szóval kezdek elnézőbb lenni ezekkel a kocsis képekkel.
Más az, ha büszkén mosolyog mellette, meg fotózza a tuningját, amivel heteket molyolt. Van, akinek ez hobbi, az aranyos.
De más ott feszíteni mellette, meg egy fos régi ronda szarral villogni, amit még rendesen lemosni sem volt hajlandó...
Ez olyan, mint a seggem. Sokat dolgozok vele, fontos az ember alakja is a kapcsolatban. Igaz? Igaz. Mégsem pucsítok tangában Facebookon, mint aki recskaalapanyag akar lenni, hanem rendes ruhában van fenn 1-2 kép, meg esetleg néha kiteszek egy futás/edzés utáni képet, mert az életem része és miért ne.
Nagyon látszik, mikor valaki kelleti magát. A férfiaknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!