Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ férfiak: mik azok a jelek amikből bizonyossá válik, hogy egy nő érdeklődik irántatok?
Nem nyílt és alpári célozgatásokra gondolok hanem olyasmire, hogy pl ha többször odamegy hozzátok beszélgetni, vagy egy hosszabb kedves pillantás, esetleg célzás olyasmire, hogy közös kávézás?
Olyan jelek érdekelnének amiből egyértelmű lenne számotokra, hogy tetszetek a nőnek, de mégsem nyílt flörtölés.
Köszönöm.
Nagyon jól leírtad, nem is lehet igazán hozzá tenni.
Munkahelyen ill olyan helyen még ahol közvetlen kapcsolatba kerülhettek ott pl, kézzel csipkedheted a férfi fenekét, messziről nézheted a fenekét közbe nyalhatod a szádat nah szval ha ebből nem ért akkor semmiből! :D Nekem a lány simán az ölembe ült zok szó nélkül! Na? Egyértelmű volt? És munkahelyen!
Itt valami képzavar van. Nő vagyok.
Nem szoktam senki ölébe ülni, kivéve ha a párom az illető.
Nem udvarolok pasinak és nem vagyok kva sem.
Fentiek fényében egyéb vélemények esetleg?
Nekem van most egy kapcsolaton a kolléganővel. Előzmények: amikor találkoztunk hosszan a szemembe nézett, széles mosoly, amikor kettesben voltunk és beszélgettünk akkor apró érintések (persze nem intim helyen), amikor felköszöntöttem akkor hosszú érzéki pusza az arcra.
Egyértelmű volt: ebből kapcsolat lesz, úgy is lett.
Ez a "jelek" dolog a félresikerült tinik világa, 40+ férfi, ha nem veszi észre, hogy a nő valamennyire nyitott felé, akkor s_ggfej. Amúgy se VÁROK jeleket, hanem minden célzás nélkül megkérdem, hogy mi volna egy kávéval? - ami amúgy semmi párkapcsolati dolgot nem jelent, csak legalább lehet beszélgetni. Aztán vagy lesz valami belőle, vagy nem.
Ha az a válasz, hogy a frászt, na az világos jel.... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!