Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves nőtársaim! Ezek közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gál Zoé kérdése:

Kedves nőtársaim! Ezek közül melyik jelent kizáró okot egy férfinál?

Figyelt kérdés

1. Magasság kevesebb mint 170 cm.

2. Cerka kevesebb mint 12 cm.

3. IQ kevesebb mint 100.

4. Előző kapcsolatok száma kevesebb mint 1.

5. Életkor kevesebb a tiéteknél 5 évvel.

6. Nem lehet gyereke.

7. Magasság több mint 195 cm.

8. Cerka több mint 22 cm

9. IQ több mint 170.

10. Előző kapcsolatok száma több mint 25.

11. Életkor több a tiéteknél 10 évvel.

12. Már van gyereke.

2018. febr. 25. 18:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
74%

2, 3, 5, 7, 8,

Igazából a 4-es is azért, mert már negyven vagyok és egy negyvenes pasitól már jogosan várnám el hogy ne az első legyek neki.

2018. febr. 25. 19:10
 22/62 anonim ***** válasza:
0%

#20. Ha szexről beszél ismerkedés közben, dickpicet küld, mondja a méretét online vagy offline, akkor kuka, mikor máskor jöhetne rá a lány a partner méretére, ha nem egy jól sikerült randi után édes kettesben ?

Vagy rossz az eszmefuttatás ? Biztos a 3-asba vagyok én meg. :(

31/f

2018. febr. 25. 19:15
 23/62 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes hogy mennyien választották a 3-ast. Nos az a helyzet kezdveskéim hogy ezzel gyakorlatilag a férfiak felét ki is zártátok.

Nagy veszteség a pasik sötétebbik felét kapásból kizárni :D

2018. febr. 25. 19:16
 24/62 anonim ***** válasza:
89%
"Érdekes hogy mennyien választották a 3-ast. Nos az a helyzet kezdveskéim hogy ezzel gyakorlatilag a férfiak felét ki is zártátok." - Nem kell nekem az összes férfi, a másik feléből pedig csak tudok választani EGYET, akivel összepasszolunk, ennyi meg nekem bőven elég egész életemre. Nem kell az összes. :-) Nálam pl. kizáró ok a dohányzás is, azzal is nagyon sok férfit zárok ki, de ha egyszer rosszul vagyok a cigifüsttől (és nem elvből zárom ki a dohányzókat), akkor muszáj kizárnom.
2018. febr. 25. 19:18
 25/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem különösebbnek érzem gondnak 130-as IQ-val, hogy a 3 kizáró ok... Társat keresek, ebbe beletartozik ez is nálam.
2018. febr. 25. 19:25
 26/62 anonim ***** válasza:
#22 igen, rossz az eszmefuttatás. Nem tudom, miért ragaszkodsz ahhoz, hogy már az első vagy a második randin szex van. A kérdésben nincs ilyenről szó, tehát kizáró tényezők lehetnek a felsoroltak egy komolyabb ismerkedés során vagy akár alakuló kapcsolatban. Személy szerint én már csak ott tudnám meg a férfi méretét.
2018. febr. 25. 19:27
 27/62 anonim ***** válasza:
28%
Ok, a 90-100 közötti csak a negyede durván, az alatt érthető a viszolygás, de továbbra is fenntartom hogy az említett tartomány nem olyan deviancia ami ellenszenvet kellene hogy ébresszen bárkiben. Kicsit azt érzem hogy ti a 100 alatti IQ-ról valami erősen pejoratív töltetű "átlag alatti"-ra asszociáltok (a tisztán statisztikai látásmód helyett), amire az agyatok valami olyan választ küld, hogy "Az én pasim ne legyen már átlag alatti!".
2018. febr. 25. 19:28
 28/62 anonim ***** válasza:
73%

1 2 3 5 7 8 9 10

Ez mind kizáró tényező.

2018. febr. 25. 19:33
 29/62 anonim ***** válasza:
100%
#27 Nem, egyáltalán nem. Csak sajnos akivel nem tudtam magam megérteni rendesen és nem éreztem azt a "mi-érzést", arról általában kiderült, hogy van úgy 20-30 pont eltérés az IQ szintünkben. Nem azért, mert én zseni vagyok, csak számomra nagyon szokatlan, hogy mások nem gondolnak arra és nem gondolkodnak úgy, ami nekem természetes. Ezt nem bírnám megszokni egy kapcsolatban, ha ennyire markánsan jelentkezne, ahogy tapasztaltam.
2018. febr. 25. 19:33
 30/62 anonim ***** válasza:
Mivel méred le a 170-es IQ-t? Na meg milyen szórású teszten ennyi? Ne csak dobálózzunk a számokkal, kérem szépen, hanem legyen valami alapja is.
2018. febr. 25. 19:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!