Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély ilyen "Gamer" nőre?
Miért lenne ciki? Legalább szexinek tartaná a cosplayes elképzeléseimet és inkább otthon játszana a barátaival rendszeres bulikázás meg züllés helyett.
Emellett király közös projekteket csinálhatnánk otthon, én programoznék mondjuk, ő pedig segítene kialakítani a hardver részét, vagy akár fordítva és úúúú...:D Az edzés meg pluszpont, legalább ad magára és velem együtt dönti a kockasztereotípiákat.
Nerd boyfriend is the best boyfriend.:)
Bár a (legtöbb) játék nem annyira köt le, a többit azt hiszem, kipipálhatjuk.:)
Persze, mert a nők között is egyre elterjedtebb a játék.
Ráadásul én is örülök neki, hogy a párom inkább a géppel/konzollal/telefonnal foglalja el magát, mintsem állandóan csavarogjon.
22/N
Csak ha a paladinod 65 szint felett van a Wow-ban XD
Tudod h a párkapcsolat meg a sex az nem videójáték ? XD
Én nő létemre "gamer"-nek tekintem magam :)
Szinte minden nap játszom valamivel a gépemen ( witcher, skyrim, AC jelenleg ) és órákig tudnék játékokról beszélni. Érdekel az informatika, bár nem oda tanultam tovább. Barátom is "gamer" és imádom, hogy együtt tudunk sokszor játszani pl online játékokon :) ő infós suliba jár mellesleg, szóval informatikus lesz, és én támogatom!
Mindemellett szoktam olvasni, barátokkal eljárkálni, nyelvet tanulni, rendszeresen sportolni, testalkatom vékony, átlagos kinézetű vagyok. Szóval egy átlagos csaj vagyok, egyetlen "hibám" hogy bulik/pia helyett inkább otthon ülök egy jó játék előtt órákig :)
De nem vagyok megszállott, tudom, hol a határ, nem játszom 0-24.
Szóval igen, mi, "gamer" nők is létezünk :)
26N
"Szóval igen, mi, "gamer" nők is létezünk :) "
Csak legnagyobb bánatunkra foglaltak vagytok :)
Bár én már közel sem játszok annyit mint régen, de soxor eljátszottam a gondolattal, hogy milyen cool lenne olyannal coopozni akit a legjobban szeretek ^.^
A gamerek 41%a 18 év feletti nő, ezzel pár %-al lehagyják a felnőtt férfi gamerek számát, ezután következnek a tini fiú gamerek. Ha csoportokra akarjuk osztani a gamereket, akkor a legtöbb felnőtt nő. Ez alapján elég értelmetlen életben tartani azt a sztereotípiát, hogy a gamer lányok/nők ritka kis gyöngyszemek a kolbászfeszt kellős közepén, akik megtalálásához nagyító kell.
Szóval ja, van esélyed...
"Csak legnagyobb bánatunkra foglaltak vagytok :) "
7-es vagyok, nem szabad feladni, én párommal egy online játékban ismerkedtem meg anno, tök véletlenül... szóval még ha nem is számítasz rá, bármikor rád mosolyoghat a szerencse, akár váratlanul is, kétlem, hogy minden gamer lánynak lenne párkapcsolata, vagy egy évtizednyi játék alatt a párom előtt nekem sem volt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!