Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az itt elterjedve a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az itt elterjedve a férfiak között, hogy a nőnek a pénz és a külső az első, amikor csomó ronda csóró férfinak van barátnője (átlagos vagy csinos lányok)?

Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 14:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
Személyiség...hagyjuk már ezt a süket dumát,hamarabb lesz egy jóképű,de tapló állatnak barátnője,mint egy átlagos vagy átlag alatti külsővel rendelkező normális férfinek. Nem egyszer láttam,tapasztaltam ezt. Alanyi jogon jár...ez is olyan dolog,hogy itt hangoztatják a nők,hogy senkinek nem jár alanyi jogon a punci (bocsa kifejezésért),de mégis amikor megjelenik egy menő gyerek valami szórakozó helyen,akkor 10-ből 8 lány be is nedvesedett, fél órába nem kerül,csak valami elcseszett szövegbe és valamelyik csaj a férfi lakásán köt ki. Nincs vonzó külső akkor semmit nem ér a személyiség,az meg egy nagy bsromság megint,hogy mindenkinek más a szép, aki valóban ronda az általában mindenki számára ronda. Életem során voltam pár iskolában,városban,munkahelyen,még sem vettem észre,hogy valakinek tetszenék is, az elllenkezőjét annál inkább tapasztaltam. Mielőtt nekem ugrana valaki,igrn,nekem is számít a külső,olyan szinten,hogy vonzódni tudjak a másikhoz, de legalább elismerem,nem jövök ezzel a személyiség maszlaggal.
2018. febr. 25. 15:05
 12/18 anonim ***** válasza:
23%

Miért van elterjedve, hogyha veszel egy buszjegyet a buszra, akkor nem büntet meg az ellenőr? Miért van elterjedve, hogy a túl sok cukorfogyasztástól hízunk? Miért van elterjedve az, hogy ha kifizetek egy eladó terméket a boltban, akkor az nem számít lopásnak?

A válasz egyszerű: Azért van elterjedve a férfiak között, hogy a fenti dolgok számítanak, mert SZEMÉLYESEN EZT TAPASZTALJÁK. Akkor mégis mit mondjanak? Pár érzékeny lelkű, 0 önkritikával rendelkező gyk-s nő kedvéért hazudjanak? Csak mert a gyk-n kívüli világban, a SZEMÉLYES ismerősi körömben a nők többsége simán vállalja, hogy kapcsolat szempontjából nagyon számít nekik a külső.

Eleve, aki azt mondja, hogy ezek nem számítanak, az alapvető összefüggéseket sem képes meglátni. Pszichológiai tény, hogy a párválasztásban a külsőnek van az elsődleges és legfontosabb szerepe.

És most nézzük a másik oldalt... Az itteni nők kőkemény ellenérve a dologra... Figyeld! Annyi, hogy az itteni pasik: LÚZEREK. Ennyi. Kész. Semmiféle logika, semmiféle saját tapasztalat. Szimplán minden férfi felhasználó lúzer, aki nem azt mondja, mint ők.

De felteszek egy kérdést: Ha nem számít a külső, akkor miért CSAK olyan lányokkal volt lazább vagy komolyabb kapcsolatom, akiknek első látásra bejöttem? Ha nem számít a külső, akkor nálam korrektebb és normálisabb, de ronda ismerőseimnek miért nincs barátnőjük, amikor nekem bunkóként van?

(Amúgy te vagy az a kérdező, aki már feltett egy hasonló kérdést és privátban küldött egy képet egy helyes srác + szép csaj, egy személyi edző + átlagos csaj párosról, beállítva a srácokat rondaként?)

2018. febr. 25. 15:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
De ki mondja, hogy nem számít semmit a külső??? MINDENKINEK számít, férfinak, nőnek. Valahogy vonzódni kell a másikhoz. Nem CSAK a külső számít. Persze van olyan mind2 nemben, akinek csak "arm candy" kell, de az olyan is.
2018. febr. 25. 15:43
 14/18 anonim ***** válasza:
29%
#13: A gyk női válaszolóinak egy elég nagy része naponta előadja, hogy a külső nem számít vagy másodlagos és egy jó belsőtől támad niagara a lábuk alatt.
2018. febr. 25. 15:45
 15/18 anonim ***** válasza:
43%
Linkelj. Olyat, ahol azt írják, a külső semmit nem számít, csak a belső.
2018. febr. 25. 15:50
 16/18 A kérdező kommentje:
2018. febr. 25. 15:53
 17/18 anonim ***** válasza:
45%

Mert ezt tapasztalják/tapasztaljuk pont a nyár végén jöttem össze egy nővel aki azt mondta nekem, egy egyszerű kedves helyes fiút akar, azért startolt rám. De aztán kijött, hogy még is csak egy műmájer arcoskodó, pózer, tehát magát nagyon sikeresnek mutató fiú kell neki, akkor is ha tudja, hogy szülők vettek a pasinak lakást, és rendszeresen az anyjától kéreget kölcsön, de menő autója van, és nagy arca. Ez volt az exe, akihez ezért visszament, mert én meg pont a figyelmet nem kereső, pózerkedéstől fanyalgó, mindenről saját véleményű, csak

tényleg szükségeset vásárló, többi pénzt befektető fialtató fajta ember vagyok. Aztán az ex megint kidobta. Mivel a csaj magas fenntartású, és nárcisztikus, emellett nagy valószínűséggel pszichopata is.

De minden randin tapasztalom a nőktől a munkáról feltett kérdéseket, ami bizony az anyagi helyzet kitapogatásáról szól. A ruházat is ezért számít, abból is az anyagi helyzet mérhető fel, ha olyan az ember (de olyan aki milliárdos, és tök átlag farmer pólóban jár, nincs autója, és nem látszik rajta semmi, én is hasonló vagyok, csak sajna nem milliárdos, mindössze van mit a tejbe aprítanom)

Tehát a lényeg a külső, és a pénz ÉS főleg ennek előadása, mert ha nem tud villantani, lehet dúsgazdag akkor se lesz sikere, míg ha tud villantani, előadni, hazudozni, akár csóróként is beetetheti a nőt, aki elhiszi hogy gazdaf legalább is addig amíg megfekteti.

2018. febr. 25. 16:30
 18/18 anonim ***** válasza:
De ez egy külön szexualitásra vonatkozik. Nem egy aszexuális klubba megyek el felmérni, mennyire népszerű az anál.
2018. febr. 25. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!