Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene elérnem ahhoz, hogy a nők maguktól kezdeményezzenek nálam?
"de én nem égetném magam senki előtt"
Hát ez elég érdekes... szóval te nem égetnéd le magad, de a férfi tegye csak meg nyugodtan?
1.legyél híres
2.sétálj kisgyerekkel
valami miatt a nőket nagyon beindítja ha egy magas komor izmos férfi-én-ahogy egy bűbájos kislányt pátyolgat.Oly annyira,hogy ha elmegyek vásárolni vele kettesben akkor 2 dugható nő tuti megszólít ilyen vagy olyan indokkal.Nem dughatóból meg 3-4 is.
7-es vagyok. Hol írtam Én ilyet,hogy egyenjogúságot szeretnék?
Ne keverd már a szezont a fazonnal!
Miért baj az,hogy ha valaki őszintén le írja a véleményét?
Aha,nekünk nem jó semmi ugye?
De legyen mindenki bombanő és még másszon is rá a faszira ugye? Inkább azon gondolkodik,hogy mit kéne tegyen,hogy ne Ő kezdeményezzen?
Lehet engem földhözragadtak nevezni,de engem úgy neveltek,hogy a férfi udvaroljon,ne a nő.
Ebből adódóan,szerintem egy féfinek nem égő NORMÁLISAN megszólítani egy nőt,de fordítva már inkább.
Semmi jónak nem vagyok elrontója,de jóhogy nem már a szórakozóhelyen még a nő hívja meg a férfit nem? Az ajtót ne nyissuk ki nektek? Vagy a kabátot ne segítsük fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!