Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik még otthon éltek, ti hogy oldjátok meg az alkalmi kalandjaitokat?
26:
Lehetett az a rész félreérthető. "a szüleim visszahúzódnak amikor csaj jön"
Értsd: Amikor hallják lent a kapucsengőt (pittyegés, ha valaki bejön kóddal) és szóltam hogy csajjal jövök, akkor becsukják a szoba ajtót arra a néhány percre, amíg felérünk és levesszük a cipőt, kabátot az előszobában és bemegyünk a szobámba.
Miért? Mert elég fura, hogy egy lányt mondjuk ismerek két hete és a 4. randin felhozom, akkor már ott mutogassam be őt a szüleimnek, meg köszöngessenek egymásnak?
A szülők bemutatása általában néhány hónap után történik minimum, amikor a felek elkötelezték magukat egy kapcsolat mellett.
30: De az ilyenek akik így mondták, szerintem már ezt rossz indulatúan, szándékosan értették félre és túlozták el.
---
De amúgy nektek lakótársaitok sem voltak soha albérletben? Mindig mindenkinek a kezdetektől saját bérelt/tulajdonú lakása volt amiben egyedül lakott? (Akkor már tényleg a felső 10%-ba tartoztok) Velük nem ugyanez van? Lakótársaknál is, hogy nem köszöngettek állandóan és mutatjátok be őket egymásnak (a lakótársat annak, aki feljött hozzád szexelni). Vagy dobsz a lakótársnak egy SMS-t amikor úton vagytok haza, hogy "Csajjal jövök 20 perc múlva, amikor feljövünk kicsit maradj a szobádban ha nincs sürgős dolog, köszi".
És megint ez csak annyi, hogy csukja be a szobája ajtaját arra a kevesebb mint öt percre, amíg nem az én szobámban vagyunk.
Nem, velem nem volt ilyen, be tudom mutatni egymásnak az embereket, és nem kell lábujjhegyen élnie mindenkinek miattam. Pláne ha nem a szüleidnek mutatod be, hanem lakótársaknak.
Akik elől meg el kell bújni a saját lakásomban, azok ne dugjanak, míg nem nőttek fel.
"Akik elől meg el kell bújni a saját lakásomban, azok ne dugjanak, míg nem nőttek fel."
Ebben van igazság, nem kevés.
31-re: Még mindig nem érted, milyen dedós így az egész?
Amúgy nem tartozik a vőlegényem sem a felső 10-hez, de 26 évesen elköltözött a szülői házból, és bérelt, Bp-en. Nem volt lakótársa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!