Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik még otthon éltek, ti hogy oldjátok meg az alkalmi kalandjaitokat?
Ismerek ilyen srácot totális számítógépfüggő még fürdeni sem jár rendszeresen.
Szerintem a nőügyekkel sosem lesz gondja.
19-nek. Oké, ez egy korrekt leírás a részedről.
De nekem akkor is dedós, akkor sem férfias az egész egyáltalán.
Nekem nem férne bele, nagyon zavarna.
23:
A huszonévesek 60%-a a szüleivel lakik. Mégis úgy beszéltek erről, mintha a szülőkkel lakni lenne a kivételes, különleges, ritka eset.
44% Ne kamuzzál már, mindenki vágja, hogy férfi vagy.
59% Szerintem félreérthetően fogalmaztál, azért ugrottak neked. Amikor írtad, hogy a szüleid visszahúzódnak ilyenkor, az kicsit úgy hangzott, mintha meg kéne húzniuk magukat a saját lakásukban.
Barátom is otthon lakott, amikor megismertem, nem volt zavaró.
"Ti csak szigorúan max 1-2 év korkülönbségű emberekkel ismerkedtek? Pl a 26 éves női válaszoló mellé sem magamat tudnám elképzelni a 26 évemmel, hanem egy 30-35 éves férfit lazán."
Ezt a nők többsége is hasonlóan szokta gondolni, amíg el nem éri a 30-35 éves kort. Akkor jön az a verzió, hogy tulajdonképpen a velük egykorúak is jobban illenek hozzájuk, és azok hogy képzelik, hogy inkább a 26 éves csajra hajtanak.
"Ez amúgy tényleg nevetséges, hogy "bújjatok el és maradjatok kussban, míg dugunk"."
Ilyen alapon akkor vigye egy hotelszobába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!