Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a butaság, hogy ne foglalkozz semmivel, majd ha lesz lakásod 40+ évesen akkor aratni fogsz a 20-on éves nők között, de addig amég nincs saját lakásod, esélyed sincs náluk? 32 F, nincs még lakásom, csak bérlek.

Figyelt kérdés
Ugye, ha kiderül, hogy ez a lakás nem a tiéd, a nők 95%-a kiábrándul belőled, akikkel ismerkedsz, randizgatsz. De 40 felett meg gázabbul fogok kinézni, mire lesz normális lakásom, akkor meg azért nem fogok kelleni. Ördögi kör. Tisztelet, akinek van saját lakása 30 körül.
2018. febr. 22. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Istenem ember ki mond neked ilyen baromságot? Fura, egyetemista vagyok saját lakás nélkül és van barátnőm (én sem vagyok a legszebb ember). Talán azért sikerült, mert nem rinyálok mint egy fürdősk...rva és nyivákolok, hogy "jaj minden nő egy ribi, mert vissza mert utasítani engem. Pedig rendes voltam vele, Hülye p...csa!". Gondolkodj el ezen öregem!

25/F

2018. febr. 22. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Engem sosem érdekelt az hogy van e az illetőnek saját lakása vagy hogy az anyjával lakik e együtt. Az más tészta ha velem sem akar külön költözni. 22N
2018. febr. 22. 17:11
 3/7 A kérdező kommentje:
25 évesen még elmegy a dolog, de 30 felett a nők szemében ez ,,bűncselekmény", ha nem a sajátja.
2018. febr. 22. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azzal semmi gond, ha nem a saját lakása, hanem bérli. Már az is nagy szó, hogy bérelni tud valaki úgy, hogy közben tart egy normális életszínvonalat.
2018. febr. 22. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Veled nem az a baj hogy nincs lakásod...
2018. febr. 22. 17:21
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Pedig Magyarországon csak olyan férfiaknak jár nő, akiknek 100%-ban tehermentes lakásuk van. Ha körülnézel, akkor ezt láthatod is. Magyarországon a nők nem dolgoznak, csak várják, hogy beköltözhessenek a férfihoz, aki aztán eltartja őket. Nem is tudom kik laknak albérletben, meg minek az a sok hitel, meg a CSOK-nak mi értelme, hiszen ha a pasinak nincs sajátja, akkor hogy lenne nője, akivel gyerekeket vállal?
2018. febr. 22. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Balázska meg a szokásos baromsága.

Neked sose lesz nőd, szal nem tudom mit erőlködsz. :D

2018. febr. 22. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!