Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak 21 éves lányként, hogy valaki észrevegyen és kezdeményezzen?
A #7-es válaszát nagyon adom :D Akár én is írhattam volna. Valóban ez a helyzet, kislány. Az a helyzet, hogy ha csak nincs komoly testi fogyatékosságod, nem tudom jóhiszeműen elhinni, hogy nem kezdeményeznek nálad, és nem vesznek észre. De ha esetleg nem lenne igazam, felajánlok neked egy kísérletet:
1. Menj le kihívó, vagy legalábbis csinossá tevő ruhában a legközelebbi szórakozóhelyre, és tegyél úgy látványosan, mintha nagyon fájna a lábad, vagy nagyon unatkoznál/szomorú lennél, mondjuk egy pohár vízzel a kezedben. Ha két órán keresztül nem jön oda hozzád senki, befizetlek egy szépségszalonba.
2. Telepítsd fel a Tinder nevű alkalmazást az okostelefonodra, és tegyél fel magadról egy olyan képet, amit jól sikerültnek tartasz. Ha akarod, írd le, hogy "keresem a lovagomat", vagy valami hasonlót. Állítsd be a hatósugarat 70 km-re, és ha 3 nap alatt nem lesz egy matched sem, befizetlek egy wellness-hétvégére.
A nők ott cseszik el, hogy adják a keményet. Még egy mosolyt sem ejtenek, várják észrevegyék, leszólítsa vki, majd az évszázad legjobb dumájával elcsábítsa vki. Pedig egy kis lelkesítő kellene, hogy merjen a férfi udvarolni. Elég egy mosoly is.
A másik mikor túl nagy a mérce. Mit képzel ez, hogy hozzám mert szólni, várom az igazit. Majd pár év múlva azt mondja mindenkinek, hogy milyen menő a szingli élet még 45 évesen is és még mindig nem jött el a gyermek vállalás ideje. Persze ez nem igaz, csak éppen jól elcseszte a lehetőségeket. Nem azt mondom mindenárom az első bolondot oltárhoz kell vinni, de érdemes megismerni olyat is aki hirtelen nem maga a tökéletesség.
Mászkálj egy szál fehérneműben, biztosan sikered lesz.
Sokan meg akarnak majd baxni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!