Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nő szebb a botoxtól?
2018. febr. 18. 14:47
11/16 anonim válasza:
Hát Tindigo nem lett szebb tőle az biztos..
12/16 anonim válasza:
Nekem is botoxolva van a homlokom es soha nem is gondoljak. En jo plasztikai sebeszhez jarok. Az a profi orvos,akinek a munkaja nem latszik. Ugymond termedzetes fiatalsag sz eredmeny.
Az elottemszolok soha eletukben nem voltak plasztikai sebesznrl botoxon. Nemelyiknem ert hozza es rossz lesz az eredmeny. Csak azt latja mindenki. A jo munkat meg nem veszik eszre maguk korul. :D
N/35
13/16 anonim válasza:
Nem sok változást látok, szerintem ez sminkkel is kihozható lett volna.
14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem a szemöldöke furán áll.
2018. febr. 18. 16:48
15/16 anonim válasza:
Ismerek egy nőt aki jó ideje botox kezelésre jár. Épp kezeés előtt volt az első (és egyben utolsó) randink.
Amit láttam: Kifejezéstelen arc, nem tudtam mire hogy reagál, ugyanolyan volt nevetés közben mint előtte, mitha egy viaszbábut néztem volna, Szörnyű volt.
16/16 anonim válasza:
Pl. Jakupcseknek nagyon jót tett, hogy kisimították a ráncait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!