Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ciki ha egy srác/férfi szeret kockulni?
Nem ciki abszolút, ha nincs túlzásba tolva :)
Én is kockulok néhanapján.
29/N
Nem gáz, a párom is szeret, de mellette nem hanyagol el :)
Néha vannak napok, hogy ő játszik egész nap, én írok, olvasok, zenét hallgatok, sütök.
De vannak hetek is sokszor, hogy minden hétvégén a természetben vagyunk, vagy barátokkal találkozunk, mert ideiglenesen társasági életet élnénk :D
28n- 34ffi
Szeretem a kockákat, HA hadra foghatók, mikor kell (igen, 1-2 órát tudok várni, de azt nem viselem el senkinek, ha elhajt a hülye játékai miatt).
Amúgy ha tehetem, olyan párt keresek, aki vagy kocka (sok lenne bennünk a közös, csak én nem játszom), vagy szeret barkácsolni. Ezek általában el tudnak ülni a valagukon egyedül is és nem megy mindig a nyávogás, hogy bulikázni akarnak meg világot járni minden hétvégén, meg haverozni, ha kell, ha nem, azokat az alakokat ki nem állhatom, nem az én életemre lettek tervezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!