Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem működik az online társkeresés?
Ki, kik miatt nem működik?
Azok miatt akik túl komolyan veszik, vagy akik nem veszik elég (egyáltalán) komolyan?
Miért ennyire alacsony a társadalmi presztízse ennek a módszernek? Miért szégyellik azok, akik ezzel próbálkoznak?
Miért éri meg egyáltalan társkereső oldalt üzemeltetni, ha tkp. a szolgáltatási minőség ennyire rossz (bármilyen másik szolgáltatás, vagy termék előállítása esetén, ilyen hatékonyság az üzleti modell bukását jelentené)?
Mit lehetne tenni azert, hogy mégis működjön?
Hijj, de jó, hogy férfiként tudjátok, nőként mi a helyzet...
Mire eljutsz a normálisig, belefáradsz a temérdek balfa$zba...
35. Azt is tedd hozzá, hogy nagyon egyirányú az egész. Kizárólag a pasik tömegei áramlanak a nők felé. Az óriási túlkínálat piacgazdasági törvénye szerint, amiből sok van, az értéktelenedik. A nők is érzik ezt, számukra is unalomba fullad naponta 30 pasit le meózni. Mivel túlkínálat van, a minőség elveszik a tömegben, akinek van önérzete, az nem tud azonosulni azzal a női felfogással, hogy a férfiak 96%-a hulladék. Attól hogy értékes ember, nem fog kelleni ha nem kiemelkedően jóképű. A nők mivel válogatnak, így a szemük is kizárólag a top külsőn akad meg
A top külsejű férfiból kevés van, nem jut minden nőnek, alább meg ők bizony nem adják. Aztán el is érkeztünk a megfejtéshez.
Nem is csak hogy sok szép csaj van, de sok normális lány is srác van. Viszont elvből nem megyek már fel, mert megvan a skillem hogy élőben is menjen. Az egyetlen baj, hogy sose a megfelelővel találkozok hanem mindenki mással. Szerencse, ennyi.
Tinderen meg ezeken azt utálom hogy ugyanaz a forgatókönyv: rádírnak, tali és lesz valami vagy nem. Semmi személyes összenézés, kívánás előtte...
Az a baj hogy nekem sem skillem, sem lehetőségem nincs az élőre...
Annakidején pont nekem, a magamfajtáknak találták ki az online társkeresést. De a 90'es, 2000'es években még működött is (csak akkor én még nem használtam). A 2020'as évek online társkeresése már nem (amikorra nekem lenne szükségem rá). El...romlott... Jellemző... Kár, hogy nem a 90'es, 2000'es évek van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!