Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy hogy egy 30 éves magyar férfi teljesen értéktelen és esélye nincsen párra találni?
Nem egyéb helyzet van, 178 magas vagyok és 75 kg
De nincsen hova mennem angolban melózom és kb munka meg haza online elkezdtem nyelvet tanulni mert nem egy beszélhetős a munkahelyem, meg gyűjtöm a pénzt de neten nem lehet ismerkedni mert egyszerűen nem vesznek komolyan
Hat figyelj, azert az legyen alap, hogy ha “angolban” melozol, hogy a nyelvet beszeled egy kozep szinten. Ha barmi tortenik veled ki fog segitni a tolmacs? A kozepszint eleg az elboldogulasra, s kb az alapismerkedesre is. A kicsit csinos lengyel, olasz, spanyol lanyokhoz ennyi eleg. Sokkal magasabbra ne tedd a lecet.
Eloben egy magyar lanynal elonyod van, mivel magyar vagy. Sokszor verodok en is a magyarokkal, s mindig van egy ket fiatal csaj, s orulnek neki, ha valaki normalis ismerkedik veluk, legalabbis nekem ezt szoktak mondani. Netet felejtsd el, egy rovid ideig probaltam, kb semmi ertelme.
De nem tudok annyira még angolul hogy ismerkedjek kint más nyelvüekkel..
A kinti magyar lányokkal nem nagyon tudok ismerkedni mert vidéki angol kisvárosban lakom és amúgy is akik kint vannak nem igazán tudom egyedülállóról autóm még nincsen, jogsim is folyamatban ..
Áh olyan ez mintha meg lennék átkozva..
Esélyét sem látom hogy lesz barátnőm.
Ha meg hazamegyek akkor jöhet az éhezés meg az hogy egy szar albérletet sem tudok fenntartani ki van ez találva rohadt életbe.
Pedig amúgy nem vagyok alkesz sem drogos, és kémi szakon végeztem csak még a diplomát nem tudtam átvenni így melót sem olyat végzek amivel jobban tudnék keresni de azért így sem rossz, de mégsem olyan mintha diplomásan dolgoznék sokkal lassabban haladok így anyagilag.
Nem is tudom minek csinálom ezt az egészet néha már legszívesebben feladnám és kútba ugranék
"De nem tudok annyira még angolul, hogy ismerkedjek kint más nyelvűekkel..."
Még csak közös anyanyelv sem kell, hogy egy jót röhögj egy idegen nyelvű, másik országban élő nővel. Regényeket mesélhetnék, hogy az eddigi 34 életévem alatt merrefelé jártam Európában Bragançától (P) Tulceáig (RO), s csak nagyon kevés helyen utasították vissza a "vacsorameghívásomat", ahol delikvens lányok voltak a tulajdonképpeni idegenvezetők.
Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem külföldön sokkal gördülékenyebben megy az ismerkedés. Például nyáron körbekerékpároztuk három barátommal a Fertő-tót, általánosságban beszélve a huszonéves osztrák lányok ugyan nem túlzottan gyönyörűek (amolyan tipikus "szomszéd lány" típusúak), viszont a szemük csillogott, hogy magyarok kerékpároznak náluk, s csatlakozhattunk egymás társaságához. Este vacsoráztunk egy jót tucatnyian, kézzel-lábbal hadonászva, hogy megértsük egymást, majd másnap puszi-puszi, mindenki ment a maga dolgára. Élmény volt. Vadidegen osztrák nőkkel.
Próbáltad volna meg ezt itthon magyarokkal. A magyar csajok kb. kiröhögtek volna, hogy mi az apád f#szát akarsz te tőlük kerékpározás közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!