Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Szerintetek mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szerintetek mi a reális elvárás, amit egy nő támaszthat a férfiak irányába?

Figyelt kérdés
Számtalanszor látom ezen az oldalon, hogy le vannak pontozva azok a válaszok, ahol nők leírják, hogy nekik milyen pasira lenne szükségük. Teszem hozzá, nagyrészt nem teljesíthetetlen dolgokat említenek... Oké. Akkor férfiak, szerintetek mi a reális elvárás? Mit tudtok hozni?
2018. febr. 13. 20:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
4%
Ez mindenkinel mas, de a legutobb egy eleg rendes kapcsolatom volt es rajottem h szamomra ha hazias a no valamennyire az +pont (nameg ha jo az agyban, szexualis teren)
2018. febr. 13. 21:06
 2/17 anonim ***** válasza:
41%

Azt tudom hozni ami én vagyok!

Nem fogok álszent mód megfelelni egy nőnek sem, csak azért hogy elcsavarjam a fejét.

Nem fogok meghunyászkodni egy nőnek sem azért, hogy szexhez jussak.

Nem fogom eltűrni, hogy egy nő irányítson (engem) a kapcsolatban.

Mi releváns? Hogy törődjek vele, hogy tiszteljem mint másik embert, hogy legyek magabiztos, hogy járjak dolgozni, hogy legyenek céljaim, hogy legyek kitartó, hogy legyen kreatív, hogy tudjak társ lenni, hogy merjek dönteni, hogy vállaljam a döntéseim következményét, hogy viselkedjek méltósággal, és ha tévedtem lássam be azt, és adott esetben tudjak bocsánatot kérni.

2018. febr. 13. 21:06
 3/17 anonim ***** válasza:
34%

Barmi, amit megkap. Nekem 30 ev alatti, diplomas, sportos.

En is nyujtom....

2018. febr. 13. 21:07
 4/17 anonim ***** válasza:
17%
Egyetlen elvárásom, hogy úgy szeressen, amilyen vagyok. A nő sszempontjából is ezt az egy elvárást tartom reálisnak.
2018. febr. 13. 21:07
 5/17 anonim ***** válasza:
9%

#2: en is igy latom.

No vagyok, de nem ismerkedem.

Sok sikert

2018. febr. 13. 21:09
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Szeressen es ha problema van oldjuk meg, nem h aaaa, nekem ez mar nem jo, nem tetszik.
2018. febr. 13. 21:10
 7/17 anonim ***** válasza:
21%
5# Örülök neki, és köszönöm! (2-es válaszoló)
2018. febr. 13. 21:13
 8/17 anonim ***** válasza:
67%

Pontozóbírák! (második válaszoló vagyok) És bárcsak tudnám, hogy mitől ilyen rossz dolog ha egy férfi ilyen tulajdonságokkal rendelkezik egy kapcsolatban.

Nem értem mire fel ez a sok negatív értékelés.

2018. febr. 13. 21:32
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Magamat. Aztán vagy összeillünk vagy nem.
2018. febr. 13. 21:47
 10/17 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem reális elvárás az, amit megkaphat az ember. Akár nőként, akár férfiként.

A baj az, hogy a legtöbb embernek igazából fingja sincs, hogy milyen társat akar. Általában benyögnek valami sablon elvárásokat és olyanokat, amiket másoktól hallanak. Legalábbis, a környezetemben rengeteg nőtől tapasztalom ezt. Elmondják, hogy egy hűséges, humoros és egyéb hasonló szavakat akarnak, miközben olyan srácok jönnek be nekik, akikre pont nem ezek illenek. (Nekem a legviccesebb a sztoriba, hogy amikor ezt itt leírja az ember, röpködnek a mínuszok. De, amikor a valóságban leültem beszélgetni néhány nővel és rámutattam erre a dologra, teljesen megértően egyetértettek. Számomra érthetetlen, hogy tudott itt ennyi fura nő összeverődni.)

A legreálisabb női elvárás, hogy ne gondolja senki a férfiakat gondolatolvasónak. Nem fogjuk kitalálni a másik fél gondolatait mindig. Ha gondja van valakinek, próbáljon kommunikálni.

Ha egy nő tűri, hogy semmibe veszik és kihasználják, nem reális elvárás, hogy tiszteljék.

Mit tudok hozni? Magamat. A környezetem szerint intelligens vagyok, minden témához hozzátudok szólni, van önálló véleményem, támogatom a másik felet, ha valakit kiválasztok, amellett kitartok. (Tudod, hány nő elvárásainak felel meg ez? Nem soknak.)

Emellett edzem, adok magamra. (Tudod, hány nő elvárásainak felel meg ez, sokszor egy kis bunkózással vegyítve? Rengetegnek.)

Mínuszra fel!

2018. febr. 13. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!