Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen többszáz profil átválogatása, több szuperlájk után nincs egyetlen match sem. Mit teszek rosszul?
Ne hidd, hogy a match minden. Nekem egész gyakran lesz matchem (heti 2-3), de szart se ér, mert a legtöbb csaj egy kb. 5-8 üzenetváltás után lelép a fenébe. Nem is érdekli őket. A csajok általában csak poénból, szórakozásból lépnek fel tinderre. Elmondom, milyen szabályt alkottam meg magamnak a tinderrel kapcsolatban; íme a tinder-tízparancsolatom:
1. Ha a csaj bejön, nem fog lájkolni. Aki lájkol, akkor az neked nem fog bejönni.
2. Ha mégis bejössz annak, aki lájkol téged, ő meg köszönés nélkül el fog tűnni.
3. Ha mégsem tűnik el köszönés nélkül, akkor pár üzenetváltás után fog eltűnni.
4. Ha mégis megmarad az első üzenetváltások után, akkor meg pár napon belül megun és akkor fog eltűnni.
5. Ha mégsem tűnik el pár nap után, akkor a randi előtt fog eltűnni (vagy nem jön el a randira).
6. Ha mégis eljön a randira, akkor ott jössz majd rá, hogy nem az igazi.
7. Ha mégsem jönnél rá, hogy nem az igazi, akkor ő válik szét veled randi után.
8. Ha mégis bejöttök egymásnak a randin, akkor meg ki fog derülni, hogy belül hosszú távra nem passzoltok.
9. Ha mégis passzoltok, akkor ki fog derülni, hogy a lány sajnos csak rövid időre tartózkodik a kontinensen.
+1, azaz 10.: Ha nem, akkor boldogan éltek, amíg meg nem haltok. Na, ez az, ahová ember nem jut el a tinderrel. Vagy ha igen, akkor az a fiúk legkevesebb része.
Én fél éve használom, és viccen kívül állíthatom, hogy valóban létezik ez a lépcső, amit itt leírtam, és a legtöbbször - már ha azt nem számítjuk, hogy egyáltalán hánynak nem jövök be -, nem jutok túl a 3. lépcsőn. Randiig a több mint 250 matchből 4 (!) alkalommal jutottam el. Abból kettő volt olyan, hogy utána még lett is valami belőle. Kettő fél év alatt. Ennyit arról, hogy a tinder milyen jó társkereső app.
Ennek ellenére egyébként nem beszélek le senkit róla, mert az a kettő, akivel találkoztam valamilyen módon kompenzált a többiért: az egyikkel a szüzességemet volt alkalmam elveszíteni, a másik pedig egy időre a barátnőm is lett. Csak észben kell tartani, hogy itt nagy eredményt röid idő alatt nem érdemes várni. Meg hosszú idő alatt se. Jordan Peterson klinikai pszichológus és egyetemi professzor szokott beszélni arról, hogy a nők kollektíve a preferenciaskálájuk alsó 15%-ába sorolják a férfiak 85%-át. Magyarán társkeresésnél egy férfi eleve egy kedvezőtlen helyzetből indul mindig. A tinderen pedig szerintem azért igaz ez fokozottan, mert ott mindenki egy képkatalógusból válogat, vagyis csak a külsőddel foghatod meg a másikat, nem tudsz kompenzálni a humoroddal, dumáddal, vagy akármi mással. (Elvileg tudsz, mert ott van a leírás, de azt úgyse olvassa senki). Ennyiből amúgy kb. úgy működik, mint a diszkó. Ott is az tud érvényesülni, aki külsőre nagyon megfogja a másikat. Aki átlagos, és az alatti, annak felejtős, vagy nagyon meg kell tudnia mutatnia valami tehetségét.
# 14 Amúgy nem mindegy, hogy nem fontos nekik, vagy nem hajszolják. Egy hajszoló, megszállott társfüggő ember szemében aki nem olyan, mint ő, azt "nem érdekli".
A társfüggőséget már az is sejteti, hogy valaki lakáskeresős hajléktalan példákkal jön a párkapcsolat metaforájaként:))
<sóhaj>
Utolsó, nő vagy, igaz?
12-es: Ez annyira igaz ahogy leírtad :).
Amúgy én pár hónap használat után azt vettem észre, hogy az applikáció erősen csal. Első nap beetetésből sok behúzás meg match van, majd az egész egy csapásra eltűnik. Regisztáltam megint és ugyanez. Ekkor vettem egy havi előfizut és elindítottam a kiemelést. Egyszerre megint behúzogattak és egy csaj visszajelölt, akit én kb egy hete húztam jobbra ! Vagyis az app súlyoz és hátrasorol és most előretehetett nála... Tippelek egy csajt naponta behúznak 100-an, mikor érsz te normálisan a sor elejére ? Soha, mert addigra vagy talál valakit vagy megunja és addig sose el se húz...
Neked nincs matched,engem pedig mèg csak senki jobbra se húz.
Szerintem ne panaszkodj.
Ha a Tinderen akarsz valamit, akkor már csak előfizetéssel lehet, nagyon pénzéhes lett az app. Évekkel ezelőtt használtam és akkor még előfizetés nélkül is volt heti 5-6 matchem. Anno vettem előfizut és akkor ez megnőtt a super like-ok és kiemelések miatt heti 20-ra (azt most hagyjuk), hogy ebből mennyi válaszolt egyáltalán vagy jutott el rendes beszélgetésig).
most regisztrálok, szinte senki se húz jobbra, vagy alig. A képek kb ugyanazok, ha éppen most nem is akkora a szórás, de hogy senki se húz jobbra, az eléggé furcsa.
Egy barátom regisztrált, megvette a legnagyobb csomagot, a srác semmi extra és nem is tett fel olyan képeket, mutatta nekem, hogy 1-2 nap alatt 60-70 jobbra húzás és meg is tudta igy előfizuval mutatni, kik húzták jobbra. Mondanom se kell, akik őt jobbra húzták, olyan profilok voltak, akiket én még sose láttam.
Szóval ne csüggedj... előfizu nélkül esélytelen, előfizuval meg teljesen másik oldalra kerülsz, a hiba nem benned van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!