Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez jó ötlet arra hogy finoman...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó ötlet arra hogy finoman lerázzak egy lányt? Ez tuti siker?

Figyelt kérdés
Interneten Megismerkedtem egy nővel de valahogy így beszélgetés folyamán Meg amilyen képek mutogatott rájöttem hogy nem vonzó számomra mivel nagyon önbizalomhiányos ezért nem akarom megbántani hogy nem jössz be. Azt találtam ki hogy az első randin anyukám is elkísér ez ugye be fog válni és majd ő fog menekülni tőlem?
2018. febr. 11. 22:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

És ránk, nőkre mondják, hogy nem tudjuk normálisan intézni a visszautasítást.

Figyelj, megmondod/megírod neki, hogy "ne haragudj, de nem érzem úgy, hogy egymást keresnénk". Ha nem retard, felfogja, mint minden normális ember. Nem kell itt írni, hogy nem jössz be, meg mit tudom én, minden emberhez más illik, azért van az ismerkedés, hogy kiderítsd, hogy jók lesztek együtt, vagy más világ vagytok, más pár való nektek. Ettől senki nem lesz sem értéktelen, sem szar, csak nem illik a kulcs a zárba.

Anyádat meg hagyd ki ebből. Nagy fiú vagy már, meg tudod oldani magadtól is, férfi módjára ahelyett, hogy egy szánalmasan pocsék randit égetnél bárkinek a tudatába, amire ő valószínűleg készül és várja, ha már elhívod...

2018. febr. 12. 01:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Ennél rosszabb ötleted nincs? Mond meg neki hogy "nem jössz be" "nem érzed azt hogy vágynál talizni".."storno" bármit csak mihamarabb zárd le! Ne rázd le, zárd le! (Tali nélkül)
2018. febr. 12. 09:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne is találkozz vele. Azzal nagyobb fájdalom érné, mert várja a randit.
2018. febr. 12. 10:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a tuti siker az, ha nem hívod el randizni, vagy ha már elhívtad lemondod.

Minek teszel ilyen köröket. Ez neked is baromi kellemetlen, és neki is. Tehát szerintem ez inkább kudarc csak másképp.

Ha azt keresed melyik lenne a legoptimálisabb szakítási mód, akkor az általam javasolt sokkal optimálisabb mind rád és mind rá nézve. (Szerintem)

Nézd ha ezt nem látod be, a tapasztalat meghozza a bölcsességed. ;) Szóval nem féltelek. Csináld ahogy jónak látod. Aztán később vond le a következtetéseket.

2018. febr. 12. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!